O excursie numai cu fetele

Există ceva mai distractiv decât seara fetelor? Ei bine,da! O excursie la mare sau la munte,unde să faceţi tot ce doriţi voi,departe de iubiţi.

Confort,discuţii ca între fete despre câte-n lună şi-n stele,neîntrerupte de nimeni,o seară de dans pe nisip sau într-o discotecă sunt „ingredientele" unei excursii care să-ţi mai ofere o dată gustul vieţii de celibatară.

Senzaţii tari cu… tiroliana

Pentru că urmează să te arunci în vâltoarea vieţii ai nevoie de încredere în tine.

Dacă şi prietenele tale sunt pasionate de senzaţii tari sau vor să se distreze şi altfel decât la o petrecere clasică,mergeţi la Buşteni unde se află cea mai lungă tiroliană din ţară,de 200 de metri lungime.

Răsfăţ cu saună şi masaj

Dacă până acum nu ţi-ai permis să mergi la saună sau la masaj,de ce să nu faci asta acum,împreună cu prietenele,şi să te relaxezi pentru câteva ore.

Ele vor uita de stresul de la serviciu,tu de grijile pregătirilor pentru nuntă. Ca să nu mai vorbim că sauna este un mod foarte bun de a slăbi. Transpiri,elimini toxinele,te destinzi.

Fă o schimbare de look!

Ai visat mereu să-ţi schimbi radical înfăţişarea şi n-ai avut ocazia? Poţi să faci asta împreună cu cele mai dragi amice. Mergeţi la cumpărături de haine noi,la coafor,la cosmetică. Oricum va fi nevoie să faci asta înainte de nuntă. Va fi mai distractiv în compania prietenelor.

O seară pentru gurmande

În cazul în care eşti conservatoare şi vrei să petreci totuşi o seară special a fetelor,ai putea să încerci un restaurant cu specific străin. Veţi savura împreună delicii gastonomice de pe alte meridiane şi veţi avea ocazia să vorbiţi pe larg despre nuntă,despre ce mai e de făcut şi de ce nu,despre iubiri trecute.

Credit foto:Shutterstock