Idei pentru un dormitor de vis-O carpetă groasă

Bine,bine,dar am deja un covor pe jos,vei spune. Chiar şi aşa,nimic nu este mai neplăcut să te dai jos din pat şi să păşeşti pe o podea tare şi rece. Pentru a nu te înfiora de la prima oră aşază lângă pat o carpetă mai groasă şi de preferinţă cât mai pufoasă şi vei simţi că vei păşi pe un norişor în fiecare dimineaţă.

Idei pentru un dormitor de vis-Un fotoliu

Pe lângă pat,mai ai nevoie în dormitor şi de un loc în care să stai jos. Este ideal pentru a citi o carte,a împleti sau pentru a-ţi odihni ochii câteva minute. Aşază-l de preferinţă lângă geam pentru a avea o lumină mai bună.


Citeşte şi:

Cum să ai un dormitor relaxant

Sfaturi pentru un dormitor romantic


O alta idee pentru un dormitor de vis este alegerea unei colecţii cu lucrurile dragi

Ai cumpărat suveniruri frumoase din vacanţele în care ai fost sau adori să ai fotografiile cu cei dragi aproape. Achiziţionează-ţi o mini-bibliotecă sau nişte rafturi şi pune toate aceste lucruri la vedere. Va fi piesa de rezistenţă a dormitorului tău şi primul lucru pe care-l vei vedea dimineaţa.

Idei pentru un dormitor de vis-O noptieră

Este atât de utilă pentru dormitor. Pe ea poţi aşeza veioza,astfel încât să nu fii nevoită să aprinzi becul noaptea şi nici să-ţi deranjezi partenerul cu lumina atunci când vrei să stai să mai citeşti. De asemenea,pe ea îşi poate găsi locul şi o vază cu florile tale preferate,dar şi un pahar de apă.

O saltea confortabilă

În lipsa ei,nu vei avea somnul odihnitor pe care ţi-l doreşti şi vei începe fiecare zi mai obosită decât te-ai culcat. Aşadar,o saltea confortabilă este cea mai bună achiziţie pe care ai putea-o face pentru un dormitor de vis.