1. Personalizează masa din bucătărie

O faţă de masă diferită de aceea clasică e uşor de obţinut dintr-o bucată lungă de pânză uni,puţină vopsea în culoarea ta preferată şi o pensulă lată cu care aplici vopseaua pe pânză.

Dacă această variantă nu-ţi este pe plac,tot cu pânză poţi îmbrăca masa cu ajutorul unui capsator de tapiţerie. Alege una pe placul tău sau potrivită cu stilul bucătăriei tale şi vei vedea că rezultatul te va convinge să mai testezi magia materialelor textile şi pe alte piese de mobilier.

2. Scaune şi taburete în culorile tale favorite

Panglicile din metraje şi şnururile colorate te ajută să faci din scaune şi din taburete mici obiecte de artă. Creează-ţi propriul model şi te vei bucura de un mobilier practic şi original.

 

 

3. Îmbracă mobilierul vechi în textile

O comodă învechită de vreme,o canapea sau un colţar de bucătărie – toate pot deveni din „cenuşăresele” casei tale puncte de atracţie. Cum? Măsoară-le,alege materialul textil potrivit şi îmbracă-le cu ajutorul unui capsator de tapiţerie. Oricând vei dori o nouă schimbare de stil,le vei putea înlocui cu alte modele de pânză.

4. Tablouri în stilul tău

Din materialele textile cu modelele tale preferate poţi să-ţi creezi tablouri unicat. Ramele tale prind şi ele viaţă,dacă sunt înfăşurate în fâşii de pânză colorată peste care aplici nasturi,frunze,ghinde.

5. Perdele şi perne asortate

Vrei să schimbi înfăţişarea sufrageriei? Tot cu materiale textile poţi face asta foarte uşor prin realizarea unor perdele şi a unor feţe noi asorate pentru pernele de decor de pe canapea.

Te-ar putea ajuta

Maşina de cusut Singer

Magazin:Adevarulshop.ro

Preţ:608,22 lei

Extrapont

Prima carte a copilului tău

Tot din materiale textile poţi să realizezi o cărticică pentru copilul tău de până la trei ani sau una pentru a oferi în dar. Alege unele cu imprimeuri diferite,pentru a crea o povestioară pentru cei mici. Fiind din pânză,o astfel de carte este ideală pentru ei,deoarece o pot răsfoi de nenumărate ori,fără a o deterioara,obişnuindu-se cu texturi noi.

Mai citeşte:

Jocuri esenţiale ale copilului până la 5 ani