1. Jucăriile sexuale sunt interzise în India

Conform legislaţiei,comercializarea de jucării sexuale este o „ofensă care se pedepseşte cu maximum 2 ani închisoare,la prima condamnare,şi 5 ani închisoare pentru recidivă”. Chiar şi cumpărătorii sunt pedepsiţi!

2. Vârsta la care se face educaţia sexuală variază pe mapamond

Conform unui studiu realizat în 2005,germanii susţin că şi-au primit educaţia sexuală în jurul vârstei de 11 ani,în timp ce vietnamezii mărturisesc că au primit informaţii asemănătoare doar după vârsta de 16 ani.

3. Anumite guverne finanţează  relaţiile sexuale

E adevărat,asta se aplică în cazul persoanelor cu handicap. În ţări precum Olanda,Germania şi Elveţia,nu este un fapt ieşit din comun ca guvernul să ofere stipendii celor cu dizabilităţi fizice,pentru a avea relaţii sexuale cu lucrătoare profesioniste în domeniu.

4. Sex-serviciile pentru şoferi se extind

În ţări precum Elveţia (unde prostituţia e legală),mai precis în oraşul Zurich,oficialităţile au găsit o cale pentru a îndepărta prostituţia de pe străzile oraşelor şi pentru a stopa violenţele şi abuzurile inerente meseriei. Astfel,în afara localităţii,a fost delimitată o zonă bine păzită,în care se poate ajunge doar cu maşina,şi unde pot avea loc,cât se poate de legal,tranzacţiile dintre clienţi lucrătoarele sexuale.  

5. Grecia e câştigătoare la capitolul sex – mai precis,la frecvenţă

Conform unui studiu din 2005,grecii declară că au relaţii sexuale de vreo 138 de ori pe an – spre comparaţie,japonezii se laudă cu o frecvenţă de doar 45 de ori pe an.


Citeşte şi:

5 lucruri ciudate care îţi aprind pofta de sex

De ce masturbarea face mai bună viaţa de cuplu