Speri să-ţi ghicească gândurile

Multe femei evită să-şi exprime propriile păreri sau sentimente. Ele se aşteaptă ca partenerul de viaţă să le ghicească gândurile,ceea ce nu este posibil. Şi atunci când acestea nu primesc răspunul dorit,se poartă distant cu iubitul. Nimic nu este mai enervant pentru bărbaţi decât să facă eforturi să le ghicească dorinţele partenerelor de viaţă. Un alt lucru care-i deranjează pe bărbaţi este că unele femei presupun că ştiu ele mai bine ce anume vor ei să spună sau să facă. De aceea,lasă ghicitorile la o parte şi vorbeşte cu iubitul tău,pentru a nu exista neînţelegeri între voi.


Citeşte şi:

5 secrete ale unui cuplu fericit

Ce faci când dispare respectul din cuplu


Te crezi superioară partenerului

Atunci când nu face ceva cum îţi doreşti tu sau când te supără nu trebui să-l jigneşti,mai ales că toată lumea greşeşte. Dacă continui să ai un astfel de comportament nu vei reuşi decât ca partenerul de viaţă să se supere şi mai mult pe tine.

Îl sufoci cu prea multă atenţie

Chiar dacă îl iubeşti foarte mult şi nu-ţi imaginezi viaţa fără el asta nu înseamnă că trebui să-l cocoloşeşti ca pe un copil. Grija exagerată îl enervează foarte tare.

Îi dai prea multe detalii

Bărbăţii nu se simt întotdeauna confortabil să vorbească despre problemele lor,spre deosebire de femei,care iubesc să-şi împărtăşească fiecare informaţie şi care sunt foarte atente la orice detaliu. Învaţă să-i oferi informaţii cu măsură şi nu-l încărca cu multe detalii. Dacă-i vorbeşti doar despre ceea ce este cu adevărat important pentru tine,îl va ajuta să te înţeleagă mai bine.

Planifici viitorul fără să-l consulţi

Învăţă să trăieşti fiecare moment şi lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu fă planuri de viitor,pentru  a nu-ţi speria partenerul.