Cariera ta

Este normal să spui tuturor unde lucrezi, ce funcţie ai şi cu ce te ocupi, mai ales dacă eşti întrebată, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lauzi cu serviciul tău foarte bine plătit sau cu programul tău de lucru mult prea lejer. Nu numai că prietenii se vor plictisi să te audă, dar pe unii dintre ei s-ar putea să îi faci să se simtă şi prost. Ţine doar pentru tine bucuria şi încearcă să fii cât mai modestă în relaţiile sociale.

Lucrurile materiale

Dacă ai o stare materială bună, nu trebuie să dai de înţeles că eşti o persoană plină de snobism. Chiar dacă îţi permiţi o maşină luxoasă, o casă impresionantă sau haine scumpe, asta nu înseamnă că trebuie să te lauzi cu ele. Nu uita că prietenii îţi pot deveni foarte uşor duşmani dacă le faci în ciudă cu tot ce deţii.

Călătoriile în jurul lumii

Cui nu-i place să călătorească? Totuşi, nu mulţi îşi permit acest moft. Dacă tu ai avut norocul să vezi lumea dintr-un colţ în altul, asta nu înseamnă că trebuie să îţi oboseşti interlocutorii şi prietenii din spaţiul virtual cu nenumărate poze şi poveşti de la locul evenimentului. Nu numai că se vor sătura să vadă cum te distrezi şi cât de bine o duci, dar vor avea impresia că faci acest lucru intenţionat.

Partenerul ideal

Se spune că toţi avem o jumătate undeva în lume. Cu toate astea, nu toţi sunt norocoşi să o găsească. Dacă tu ai găsit un partener de nădejde, de care eşti mulţumită şi alături de care te simţi excelent, nu este nevoie să te lauzi cu acest lucru prietenilor. Poţi doar să le spui că îţi este bine şi că eşti fericită, fără a da detalii din viaţa ta personală. Nu uita că până şi cele mai mici secrete se pot afla…

Viciile tale

În adolescenţă, ţi se pare că dacă ai un viciu, cum ar fi consumul frecvent de băuturi alcoolice sau fumatul, eşti cea mai tare din gaşcă. Ei bine, cu timpul, încerci să îţi schimbi obiceiurile dacă vrei să fii un adult responsabil. Există şi persoane care nu numai că nu îşi schimbă obiceiurile, dar şi le înrăutăţesc de dragul apartenenţei la un grup. Dacă obişnuieşti să te lauzi în grupul de prieteni cu faptul că poţi bea până dimineaţă, vei observa că oamenii vor începe să te ia în râs şi să te desconsidere. Este cel mai uşor mod de a-ţi strica reputaţia.

Sursă foto: www.theprayingwoman.com