Acordând atenţie acestor lucruri,chiar te ajută să evaluezi dacă vrei să urmezi o relaţie cu acea persoană sau nu. O astfel de apreciere a caracterului ar putea fi utilă atunci când trebuie să iei decizii majore,cum sunt relaţiile personale,angajarea unei persoane sau acceptarea unui loc de muncă. Pe baza acestor lucruri,oamenii judecă personalitatea celui din faţă.

Iată care sunt cele cinci lucruri:

După cum scrii

Conform unui studiu,modul în care cineva scrie de mână poate spune multe despre persoana respectivă. Conform unui alt studiu,care a fost realizat de către Compania Naţională Pen,este dezvăluit faptul că persoanele care scriu mic,tind să fie timide,meticuloase şi studioase,în timp ce oamenii care au fost mai încercaţi de viaţă acordă o atenţie şi scriu mai mare. În plus,cei care iau lucrurile în serios pun mai multă presiune pe stilou atunci când scriu,în timp ce scriitorii îndemânatici,de obicei tind să fie empatici şi sunt mai sensibili.

După culorile hainelor

Potrivit unui studiu din psihologie,culoare pe care o porţi cel mai frecvent spune multe despre cine eşti. Persoanele care poartă în mod frecvent haine de culoare neagră sunt sensibile,artistice şi atente la detalii,în timp ce cei care iubesc viaţa,aleg să poarte culori cum este roşul,fiind cei care trăiesc la maxim şi sunt pro-activi în eforturile lor. Persoanele care iubesc verdele sunt loiale şi afectuoase,în timp ce,cele care poartă alb sunt organizate şi loiale,iar cele care poartă albastru fiind şi culoarea lor preferată,sunt stabile,sensibile şi atente cu cei din jur.

După anumite comportamente

Anumite comportamente repetitive şi concentrate pe corp pot spune multe despre personalitatea ta. Modul în care organismul reacţionează la situaţii,fie prin tragerea părului,roaderea unghiilor sau ciupirea pielii,pot provoca nervozitate,fustrare,plictiseală sau nemulţumire. Potrivit unui studiu,persoanele care îşi rod unghiile tind să fie perfecţioniste,dar şi de multe ori tensionate şi nervoase.

După ochi

Ochii sunt oglinda sufletului. Aceştia pot spune multe despre tine,ceea ce gândeşti sau simţi,dar şi dacă eşti o persoană loială sau înşelătoare. Potrivit studiilor,persoanele cu ochii albaştri sunt mai puţin agreabile şi au tendinţa de a consuma mai mult alcool,decât cele care au ochii de culoare mai închisă. Un alt mod prin care ochii te dau de gol este atunci când eviţi contactul vizual cu persoana din faţă. Acest lucru dezvăluie o lipsă de autocontrol şi o voinţă slabă.

După punctualitate

După cât de repede sau târziu ajungi la o întâlnire,spune multe despre tine. Cealaltă persoană îşi poate forma o impresie pozitivă sau negativă despre personalitatea ta. Dacă întârzii la un eveniment sau întâlnire importantă,o să creezi o impresie negativă despre cine eşti,în timp ce,atunci când ajungi mai devreme,înseamnă că este atentă la timpul celorlalţi,lăsând impresia că eşti o persoană organizată şi auto-motivată mental.

Credit foto:www.lifehack.org