Prima întâlnire

Îţi mai aminteşti prima întâlnire pe care ai avut-o cu iubitul? Cu siguranţă că da! Nu ai cum să uiţi fiorii pe care i-ai simţit şi toate emoţiile care te-au încercat pe toată durata întâlnirii. O bancă în parc, o cafenea sau o cofetărie din cartier s-ar putea încă să îţi mai trezească astfel de nostalgii.

Primul sărut

Aşa-i că niciun alt sărut nu a fost mai emoţionant decât cel pe care l-ai simţit prima oară? Fie că era în adolescenţă sau mai târziu, acela poate fi considerat un moment demn de ţinut minte. Primul sărut are un farmec aparte, iar fericirea nu poate fi comparată cu nicio altă amintire.

Primul schimb de priviri

Există unele persoane mai sensibile care, la prima întâlnire, evită să-şi privească partenerul direct în ochi iar emoţiile îi copleşesc. Cu toate astea, primul schimb de priviri nu se uită niciodată, întrucât este şi cel mai sincer.

Prima călătorie

Nu ai cum să uiţi prima vacanţă petrecută alături de cel drag. Emoţiile pregătirii bagajelor, drumul până la destinaţie şi întreaga vacanţă presărată cu peripeţii sunt doar câteva dintre frânturile pe care, cu siguranţă, ţi le mai aminteşti din când în când. Dacă vei alege să îl păstrezi în suflet, momentul va fi mai presus de orice avere adunată peste ani.

Primul cadou

Dacă îţi aminteşti şi acum cu zâmbetul pe buze despre primul cadou primit sau dăruit din perioada când erai îndrăgostită nu înseamnă nicidecum că eşti o persoană materialistă, ci mai degrabă una care pune accent pe detalii. Chiar şi cel mai neînsemnat cadou poate căpăta o semnificaţie aparte dacă a fost dăruit din suflet. În fond, gesturile vorbesc de la sine.

Sursă foto: www.pexels.com