Iată care sunt gesturile pe care un bărbat care îşi iubeşte partenera le face în proporţie de 98%:

1. Clarifică lucrurile

O idee la prima vedere, ciudată. Dar se întâmplă. Bărbaţii explică: dacă le pasă de femeia dragă, atunci nu-şi pot privi cu indiferenţă relaţia, notează relatii.net.
Dacă există certuri, supărări – bărbaţii încearcă să rezolve situaţia imediat şi nu aşteaptă ca aceste neînţelegeri mici să ducă la un final inevitabil.

Citeşte şi: Gata, nu mai e un secret! Câţi bani câştigă Bianca Drăguşanu din postările de pe Instagram

2. Spun ceea ce au pe suflet.

Şi nu este vorba doar despre „te iubesc”. Un bărbat iubitor îşi deschide sufletul în faţa femei iubite. Nu se teme să pară slab, amuzant sau prost. Cu ea – este real, adevărat.

3. Experimentează.

Pentru el nu există niciun fel de dezgust. Iubeşte fiecare colţ al corpului femeii iubite. Şi încearcă să-i facă plăcut în diferite moduri.

4. Respectă rudele femeii iubite.

Chiar dacă nu-i plac. Dacă aceşti oameni sunt importanţi pentru iubita lui, atunci şi pentru el vor deveni importanţi. El nu o va forţa niciodată să renunţe la familia ei şi nu o va forţa să aleagă.

Citeşte şi: Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

5. Ascultă ceea ce-i spune femeia.

El ascultă chiar şi bârfele despre prietena ei, chiar dacă i se par plictisitoare. Femeia iubită nu trebuie să-şi repete cererile de 10 ori. Bărbatul o aude din prima dată.