Iată 5 trucuri interesante pe care cuplurile fericite le pun în aplicare pentru a se bucura de relaţia lor. Încercaţi-le şi voi!

Piatră,hârtie,foarfece!

Acesta nu este doar un joc din copilărie şi nu este ceva ieşit din comun ca un cuplu fericit să apeleze la el pentru a lua decizii banale,fără nervi şi discuţii interminabile. Nu mai ştiţi al cui era rândul să ducă gunoiul? Piatră,hârtie,foarfece! Ţie îţi place cum îi stă în cămaşa aceea în pătrăţele,el insistă să ia tricoul? Piatră,hârtie,foarfece! Cu toate astea,este indicat să nu abuzaţi de joc în luarea unor decizii importante,cum ar fi achiziţionarea unei case.

Lucraţi în schimburi

Nu,nu este vorba de turele de la serviciu,ci de împărţirea treburilor din gospodărie. Mereu este o corvoadă să curăţenia din baie şi vă rugaţi unul de altul să preia sarcina. Dar dacă le-aţi împărţi în mod egal? Săptămâna asta e rândul tău şi în cealaltă este a soţului. În dragoste şi în gospodărie orice e permis!

E normal să iei o pauză!

Poate ai o cameră de oaspeţi,care nu prea este folosită. Este perfectă ca spaţiu intim,pentru pauză. Oricine poate avea şi zile mai rele în care tot ce îşi doreşte este să stea o jumătate de oră singur. Pentru asta este bun spaţiul de care spuneam. Asta ajută la limpezirea gândurilor,ceea ce este,clar,un beneficiu în orice cuplu.

Fă o listă cu ce îi place

Cum,o listă cu lucrurile care îi plac? Ei,bine,da. Se întâmplă oricui să uite de ceva ce îi place sau nu îi place partenerului. Aşa că este normal să faci două liste în care să incluzi cele două categorii,pe măsură ce le descoperi. Atunci când nu eşti sigură,le poţi verifica cu încredere.

Ascultă,nu oferi sfaturi

Atunci când partenerul împărtăşeşte din problemele sale,nu are nevoie în mod obligatoriu de sfaturile tale. Poate că tot ce îşi doreşte este să refuleze în faţa cuiva care ştie că nu îl va cicăli. În schimb,poţi pune întrebări,ca să îi arăţi că eşti ochi şi urechi la ceea ce spune şi pentru a-l încuraja să vorbească. Cuplurilor fericite,într-adevăr,le pasă de ce are de spus cealaltă persoană,iar asta ajută la consolidarea relaţiei.