Merită să-ţi petreci timpul citind despre amenajările interioare,să afli câteva trucuri care pot face ca spaţiul de locuit să plăcut. Dar,nu te lăsa prins în această vâltoare de idei. Mai sunt şi alte elemente importante pentru tine. CasoTeca îţi spune 5 lucruri pe care trebuie să le faci când amenajezi locuinţa.
 
Cei de la Apartment Therapy au întrebat mai mulţi arhitecşi,designeri de interior şi pasionaţi de acest domeniu ce ar trebuie să ai în casă astfel încât locuinţa să fie memorabilă. Nu doar pentru cei care te vizitează,ci în primul rând pentru tine. Iată mai jos lucrurile pe care trebuie să le ştii.
 

Locuinţa ar trebui să spună povestea ta

 
Atunci când îţi a menajezi locuinţa,nu trebuie să te pierzi în multitudinea de decizii şi să pierzi din vedere un aspect foarte important. Şi anume:locuinţa ar trebui să spună povestea ta. „Proiectează şi decorează spaţiul tău cu obiecte personale care te fac fericit. Nu-ţi fie teamă că tablourile nu se vor potrvi cu mobilierul sau vice versa. Este vorba de a face combinaţii bazate pe mărimi,linii,culori şi textură pentru a crea un aspect articulat. Toată lumea are un ochi. Antrenează-l şi urmează-l. La sfârşit,casa ta va spune povestea ta şi nu va fi vorba de filele unei reviste de amenajări interioare”,spune Irwin Gueco,arhitect şi designer de interior,care lucrează la National Gallery of Art în Washington,SUA.
 
Iar dacă e să urmăm acest sfat,atunci nu-ţi ascunde pasiunea pentru fotografii,obiecte vechi,pescuit sau de ce nu,pentru sport.