Bărbaţii sunt atraşi de femeia de carieră care, acasă, devine cea mai iubitoare persoană. Vrei să-l cucereşti şi să-l păstrezi al tău pentru totdeauna? Nu trebuie să faci mare lucru. Reprezentanţii sexului puternic au nevoie de înţelegere, de afecţiune, să poată să aibă încredere în partenera lor şi să nu se teamă să-i spună ceva, gândindu-se la posibilele reacţii.

Citeşte şi: „Iubesc doi bărbaţi şi nu pot renunţa la niciunul! “

Aşadar, fii îngrijită, iubeşte-te pe tine şi iubeşte-l şi pe el. Iată 5 lucruri pe care o femeie le face (sau nu) pentru a avea mereu dragostea partenerului:

1. Ea întotdeauna are grijă de sine şi de bărbat

O femeie de succes întotdeauna va găsi timp pentru sine. Este exact acel egoism sănătos de care avem nevoie. Rezervele emoţionale nu sunt nelimitate, de aceea trebuie restabilite.

În agitaţia vieţii, va găsi timp să fie singură cu ea însăşi. Să se relaxeze într-o baie aromată, să se bucure de o carte interesantă sau de un film fascinant, să meargă la spa, la fitness.

2. Femeia de succes nu concurează cu bărbaţii

Bărbaţii iubesc concurenta, dar nu şi în relaţia cu femeile. O femeie fericită, autosuficientă, nu are necesitatea să se afirme constant din contul partenerului, dovedindu-şi puterea. Dimpotrivă, ea mai degrabă va fi o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru bărbatul ei. Ea este capabilă să-l susţină, să-l motiveze la pozitivism şi victorie. Bărbaţii se simt confortabil cu astfel de femei.

Citeşte şi: Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

3. Nu manipulează bărbaţii

Femeile care se respectă nu recurg la manipulare. Ele nu vor juca un rol pentru a obţine ceea ce doresc. Bărbaţii întotdeauna simt când sunt manipulaţi. Şi nu le place.

4. Îşi permite să fie slabă.

Doar o femeie puternică îşi permite să fie slabă în momentele în care este necesar. O stimă de sine suficient de mare nu necesită confirmare practică imediată. Femeia de succes ştie că a fi slabă – este natural, plăcut şi îi permite partenerului să se simtă un bărbat adevărat, puternic.

5. Are grijă de bărbat

Să-şi ceară scuze pentru cuvântul dur spus din neatenţie, să manifeste grijă sinceră, să mulţumească din suflet pentru bucuria sau ajutorul oferit. Este atât de natural. Dar, în cazul în care te împiedică lupta internă cu propriile complexe, când există necesitatea să le dovedeşti tuturor ceva, simplul devine complicat.

Sursa: relatii.net