Trebuie să ştii ce-ţi place-şi ce-i place

 

Important este să ştii să-i comunici partenerului care sunt lucrurile care te excită-şi să afli,la rândul tău,ce îl aduce pe partener în al nouălea cer. Dacă nu poţi afla direct de la el,„exlorează-i” corpul şi observă-i reacţiile. Cunoscându-vă mai bine punctele sensibile,vă veţi armoniza mai bine în timpul actului sexual – iar plăcerea va fi maximă.

 

 

Relaxează-te – fără să te dezbraci

 

Înainte de a fi încrezătoare în pat,trebuie să ai încredere în tine şi în viaţa de zi cu zi. Fă exerciţii de respiraţie,de yoga,găseşte metode de a te relaxa fizic şi psihic. Această stare de bine se va reflecta pozitiv şi asupra performanţelor tale sexuale. Vei uita să fii obsedată de micile imperfecţiunie ale corpului – va conta mai mult plăcerea pe care  o dai şi pe care o primeşti.

 

 

Împărtăşeşte-ţi inhibiţiile

 

Dacă ai încredere în partener şi dacă este o persoană deschisă,discută cu el despre ceea ce te inhibă din punct de vedere sexual.

 

 

Protejează-te

 

Dacă te temi că vei rămâne însărcinată,e evident că sexul neprotejat te va face să te simţi incomod. Discută cu partenerul despre sexul protejat – sau du-te la un specialist,pentru a-ţi recomanda anticoncepţionalele potrivite. În felul acesta,te vei putea bucura de moment,fără să te mai îngrijorezi inutil.

 

 

Analizează-te bine

 

Dacă eşti nervoasă înainte de a face sex cu un partener nou,gândeşte-te bine. Dacă partenerul te intimidează,dacă ai dubii că ai putea să-i placi sau că acesta e persoana alături de care ai vrea să te trezeşti a doua zi,mai bine spune-i,direct,nu! Dă curs impulsurilor sexuale numai dacă inima îţi spune „da,da,da!”.