Sportul

Exerciţiile sunt una dintre cele mai bune metode care te ajută să îţi păstrezi sâniifrumoşi. Dintre acestea,cele mai eficiente sunt flotările,care îţi vor întări musculatura sânilor şi vor reduce excesul de grăsime din ţesuturi. Şi exerciţiile cu greutăţi sunt foarte bune şi în acelaşi timp,te ajută să ai şi braţe mai ferme. E nevoie să faci 10 minute,de cel puţin 2 ori pe săptămână.

Postura

Poate că nu conştientizezi cât de mult poate ajuta să ai o posturăbună. Chiar dacă poate sunt momente în care uiţi să stai cu spatele drept,fă-ţi un obicei din a îţi controla postura,în special atunci când stai pe scaun,căci atunci apare cel mai des tendinţa de a sta înconvoiată şi cu umerii aplecaţi înspre faţă. În timp,din cauza unei posturi deficitare,coloana vertebrală are de suferit şi în plus,sânii se vor lăsa inevitabil. Aşa că,nu uita. Fă-ţi un obicei în a sta cu coloana dreaptă!

Citeşte şi:Soluţii care previn lăsarea sânilor-încearcă-le cât nu e prea târziu

Masaj

Aplică ulei de măsline pe piele şi masează cu mişcări circulare. Circulaţia va fi îmbunătăţită,ţesutul va deveni mai ferm şi totodată hidratat,iar dacă ai vergeturi,aspectul acestora se va diminua. La fel de bun este şi uleiul de cocos.

Alegerea sutienului

E musai să îţi alegi corect sutienul care să se potrivească,adică să nu porţi un sutien care este prea mic sau prea mare. Pe lângă faptul că acest lucru va contribui la lăsarea muşchilor bustului,va avea efecte dăunătoare şi asupra sănătăţii sânilor tăi.


Renunţă la obiceiurile proaste:
-fumatul
-consumul excesiv de alcool
-dietă bogată în grăsimi
-stil de viaţă sedentar

Citeşte şi:Cum se modifică sânii pe măsură ce înaintezi în vârstă