Cuburi de gheaţă pentru închiderea porilor

Modul rapid de a scăpa de o problemă comună,mai ales în cazul persoanelor cu tenul gras,dilatarea porilor,este la îndemâna oricui. Fie că ai în congelator o tăviţă pentru făcut cuburi de gheaţă,fie că pui la congelat pungi speciale pentru aşa ceva,1-2 cuburi te vor ajuta. Trece-le pe toată suprafaţa tenului,cu accent pe zona cu pori dilataţi.

Scorţişoară pentru acnee

Când ţi-e lumea mai dragă,acneea îţi strică ziua apărând din senin. Trateaz-o imediat cu o pastă făcută din miere şi pudră de scorţişoară ideală pentru dezinfectarea şi hidratarea zonei. Aplic-o pe locul înroşit şi las-o să acţioneze peste noapte sau câteva ore.  

Zaţul de cafea face coapsele frumoase

Dacă efectele celulitei te supără şi n-ai găsit un remediu eficace,încearcă şi un amestec de zaţ de cafeacu ulei de cocos. Intră în cadă sau în cabina de duş şi masează 2-3 minute coapsele cu acest tratament. La final,îndepărtează totul cu apă călduţă. Cofeina şi antioxidanţii din zaţ stimulează vasele de sânge din zona cu urme inestetice. Cu ulei de cocos şi sare de mare poţi face şi împachetări.

Zeama de lămâie scoate punctele negre

Un truc rapid de a alunga inesteticele puncte negre de pe faţă este chiar în frigiderul tău. Ai nevoie doar de o lămâie,pe care o storci şi îmbibi cu zeama ei o dischetă pentru demachiere cu care îţi cureţi tenul. Soluţia este eficientă,pentru că acidul citric al sucului de lămâie elimină celulele moarte ale pielii şi punctele negre odată cu ele. Dacă ştii deja că ai tenul sensibil,amestecă sucul de lămâie cu apă înainte de a-ţi curăţa tenul.

Bicarbonatul îţi lasă dantura fără pată

De ce să dai o grămadă de bani pentru tratamente de albire a dinţilor care pot afecta smalţul sau nu au rezultate dorite. De 2-3 ori pe săptămână,în timpul periajului,presară pe periuţă puţin bicarbonat de sodiu,eventual şi un strop de oţet.