Poţi să-ţi măreşti şi tu buzele fără să apelezi la un specialist, urmând paşii de mai jos.

1. Mărirea buzelor natural - foloseşte periuţa de dinţi

 

Pentru a da volum buzelor,în mod natural,foloseşte periuţa de dinţi. E o metodă simplă-şi nu costă nimic. În fiecare dimineaţă,periază cu mişcări blânde buzele,folosind o periuţă de dinţi cu peri naturali. Nu vei obţine rezultate miraculoase imediat – dar în timp vei observa diferenţa.

 

 

2. Utilizează produse naturiste

 

Produse ale farmaciei naturiste,precum uleiul esenţial de scorţişoară şi uleiul de mentă,te ajută să ai buze mai voluminoase. Aplicate local,stimulază circulaţia sanguină iar buzele devin mai roşii şi mai mari.  Amestecă câteva picături din aceste uleiuri cu balsamul de buze sau strugurelul pe care-l foloseşti zilnic. Ţine cont de faptul că efectul este de scurtă durată.

 

 

3. Mărirea buzelor natural: machiază-te cu atenţie

 

Câteva trucuri de machiaj te ajută să ai buze mai voluminoase pe parcursl zilei. Trasează conturul buzelor,cu un creion special,deasupra şi dedesubtul liniei naturale– dar fără exagerări! Foloseşte un creion de contur de aceeaşi culoare cu rujul. Aplică apoi un ruj sidefat sau un ruj mat,dar peste care aplici un pic de gloss (spre mijlocul buzei).

 

 

4. Fă gimnastică facială

 

Fă zilnic un exerciţiu care dă rezultate în timp. În faţa oglinzii,pronunţă alternativ literele „O” şi „X”,exagerând mimica,timp de 5-10 minute zilnic. Vei întări musculatura din jurul gurii,ceea ce va da senzaţia de volum sporit.

 

 

5. Mărirea buzelor natural - Foloseşte produse de tip „lip plumper”

 

Există produse cosmetice special destinate măririi buzelor,sub formă de balsam sau de creme. Conţin,în general,ingrediente care stimuelază circulaţia sângelui.

Sfaturi pentru buze perfecte