Dacă eşti o persoană timidă şi rezervată,atunci fustele lungi sau până la genunchi sunt pentru tine. Însă,dacă eşti îndrăzneaţă şi vrei să-ţi scoţi în evidenţă silueta,alege-le pe cele scurte. Iată ce modele de fuste se poartă în acest sezon cald.

Fusta maxiDacă-ţi plac fustele lungi,atunci acest model este pentru tine. Fusta maxi este lejeră,versatilă şi uşor de purtat. O poţi îmbrăca în timpul zilei sau seara,la un eveniment important pentru tine. Combin-o cu un top,tricou sau bluză cu imprimeu.

Fusta model floral

În această vară,la modă sunt fustele cu model floral, are se potrivesc stilului casual,dar şi celui office. Trebuie doar să alegi design-ul floral care ţi se potriveşte,din materialul şi de lungimea dorită. Există nenumărate modele,aşadar nu vei întâmpina probleme în găsirea celei care te reprezintă.

Fusta creionAcest model de fustă este potrivit stilului office. Merge foarte bine în combinaţie cu cămăşi şi tricouri. Şi pentru că sunt fuste cu talie înaltă,articolul vestimentar din partea superioară trebuie băgat mereu în betelia fustei.

Fusta din denimDenimul este atemporal,iar articolele vestimentare din blug sunt întotdeauna la modă,indiferent de anotimp. Vara aceasta se poartă fusta din denim,care a devenit populară în rândul fetelor din întreaga lume. În plus,fustapoate fi purtată în foarte multe moduri şi se găseşte în diferite modele. Alege-o pe cea în care te simţi confortabilă.

Fusta tip AChiar dacă acest model de fustă poate fi considerat simplu şi vintage – el fiind popular în anii '70,încă este la modă şi pe placul multor femei. Potrivită pentru ţinutele moderne,office sau elegante,fusta tip A poate fi purtată în toate stilurile.

Credite foto: www.stylepresso.com; www.beautynmakeup.com