1. Ghete tip bocanc

Dacă eşti o fashion victim,nu te vei putea dezice de tendinţele şi de stilul care te caracterizează doar pentru a te bucura de confort. Vei face tot posibilul pentru a combina confortul cu eleganţa,astfel încât să obţii ţinute classy chiar şi pe pârtie. Ghetele cu şiret sunt perfecte,întrucât se pot asorta la orice fel de ţinută ai alege pentru zilele reci de la munte.

2. Cizma,gheata versatilă

Dacă modelele cu şireturi nu sunt pe gustul tău,poţi opta pentru o varianta de gheaţă tip cizmă. Acest model îmbină două tipuri de materiale şi creează iluzia unei şosete groase în interior,asortându-se perfect cu ţinutele casual sau sport pe care le porţi la munte.

3. Bocanci clasici

Dacă pui mai mult preţ pe confort decât pe stil şi modă atunci când pleci la munte,în mod cert,bocancii clasici,negri,cu şiret de sus până jos,sunt cele mai potrivite încălţări pentru tine. Îţi oferă  şi un aer grunge,rock,mai ales dacă eşti o fire extravaganţă,cu un simt al modei ieşit din comun.

4. Cizme îmblănite

Unele dintre cele mai comode şi călduroase modele de încălţări cu care poţi învinge gerul de la munte sunt cizmele tip UGG,  îmblănite. Sunt perfecte pentru plimbările de la munte,dar nu şi pentru pârtii sau zone puternic înzăpezite,din cauza gradului scăzut de impermeabilitate al materialului din care sunt confecţionate.

5. Ghete,cizma cu cataramă

Cataramele rămân la modă şi iarna această. Cu cât sunt mai multe,cu atât mai bine. Pentru sejurul de la munte,este important să te orientezi  spre o pereche bine îmblănită şi confecţionată dintr-un material impermeabil. 

 

Sugestii Deichmann

Cizmă cu cataramă,preţ 159 RON

Cizmă îmblănită,preţ 139 RON

Cizme,preţ 159 RON

Ghete tip bocanc,preţ 159 RON

Bocanci clasici,preţ 159 RON