Lampioane festive

Pentru a realiza acest model,ai nevoie de oje în diferite culori:alb,negru,albastru şi galben. După ce-ţi hidratezi bine unghiile şi aplici ulei de cuticule,întinde un strat de bază incolor,base coat. Aşteaptă să se usuce,apoi colorează-ţi unghiile cu albastru. Când oja s-a uscat,formează beculeţele albe şi galbene,iar la final,uneşte-le,trasând cu oja neagră o dungă subţire.

Pomi de Crăciun

Cu câteva bezi de hârtie care se lipesc pe unghii,poţi să-ţi colorezi brazi de Crăciun. Colorează-ţi unghiile cu o ojă crem,apoi,după ce s-a uscat,prinde două benzi de hârtie pe unghii,astfel încât să formezi un triunghi. Colorează triunghiurile cu verde închis,după care,aplică pe ele ojă cu slipici.

Citeşte şi:8 utilizari ale lacului de unghii

Fulgi de nea

Dacă te pricepi la desenat,poţi să-ţi faci pe unghii fulgi de nea. Colorează-ţi unghiile cu albastru,apoi,cu o ojă albă,trasează linii lungi şi scurte,până obţii fulgi de zăpadă.

Citeşte şi:Cum să-ţi menţii unghiile sănătoase

Stele strălucitoare

Dacă vrei să captezi atenţia în seara de Crăciun,colorează-ţi stele aurii pe unghii. Şi nu oricum! Pe un fundal negru. Aşa,ele vor fi evidente. Nu uita ca la final să aplici un strat incolor,pentru ca minichiura să dureze mai mult.

Pinguinii perfecţi

Nu trebuie să fii foarte talentată ca să obţii acest model de manichiură. Pentru început,colorează unghiilecu o ojă neagră,apoi,cu una albă,fă ochii şi burta pinguinilor. Tot ce-ţi mai rămâne de făcut sunt ochii,cu negru,şi picioruşele şi nasul,cu portocaliu.

Credit foto:www.nailside.com,www.more.com,www.bluetapeandnails.blogspot.ro,www.chalkboardnails.com