Scrie-i un mesaj 

Dacă eşti genul de persoană care îşi petrece mai tot timpul în lumea virtuală, de ce nu ai relua legătura şi cu una din prietenele tale? Scrie-i un mesaj în care să îi spui cât de ocupată ai fost şi să îi detaliezi ce ai făcut în tot acest timp. Astfel, dacă vei împărţi lucruri din viaţa ta, prietena va fi încurajată să îţi răspundă cu acelaşi tip de mesaj. După ce v-aţi reconectat, încercaţi să stabiliţi un plan, pentru a vă putea revedea.

Rememoraţi lucrurile în comun

De îndată ce vă veţi revedea, este foarte important să vă aduceţi aminte de lucrurile pe care le făceaţi împreună şi de tot ceea ce vă leagă ca prietene. Orice conexiune vă poate face mai apropiate, mai ales când vine vorba de pasiuni în comun. Propune-i câteva sugestii de a merge împreună la cumpărături sau de a savura o cafea, fără să te gândeşti că te-ar putea refuza.

Trimite-i o felicitare

Nu trebuie să îi compui scrisori interminabile pentru a-i spune că îţi este dor de ea şi de timpul petrecut împreună, ca fetele. E mai simplu să îi trimiţi o felicitare cu un mesaj scurt, drăguţ, dar plin de însemnătate, care o va bucura cu siguranţă. Nu trebuie să aştepţi un anumit moment pentru a face acest lucru, ci oricând simţi nevoia.

Surprinde-o cu un cadou

Fie că îi trimiţi un cadou handmade sau prăjitura ei preferată, acest gest o va face să se reîmprietenească cu tine, chiar şi după o perioadă lungă de timp. Vei observa că gestul tău frumos s-ar putea să se întoarcă înzecit, dacă şi ea este genul de persoană care ţine la detalii.

Invit-o la un eveniment

Ai un bilet în plus la concert şi nu ai cu cine să mergi? Ce ar fi să îţi inviţi prietena pe care nu ai mai văzut-o de mult timp? Încearcă să fii cât mai prietenoasă şi să detensionezi relaţiile dintre voi, din caz că au existat conflicte în trecut. Ascultă-ţi intuiţia şi nu te grăbi să fie totul ca înainte. Lucrurile bune au nevoie de răbdare. Dacă se simte confortabil în compania ta, fii convinsă că te va invita şi ea în oraş.

Sursă foto: www.thespruce.com