Urmează aceşti 5 paşi simpli şi vei vedea o ameliorarea a aspectului inestetic în cel mai scurt timp. Eşti gata să începi? 

Foloseşte peria de corp

Cu toate că introducerea periajului corpului în rutina de zi cu zi ar putea părea extrem de dificilă,mai ales atunci când abia găseşti timp pentru un duş rapid,rezultatele-în cazul celor care l-au adoptat-vorbesc de la sine. Freacă înainte de a intra la duş,întotdeauna cu mişcări circulare,începând de la glezne şi urcând în sus spre piept. Acţiunea este gândită pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui şi drenajul limfatic,aşa că încearcă acest lucru pentru câteva săptămâni şi vei avea parte de o surpriză plăcută.

Încearcă exerciţiile cardio

Când vine vorba de cele mai bune exerciţii pentru a scăpa de celulita,cardio este cheia. După exerciţii,organismul arde în primul rând grăsimi pentru a produce energia necesara pentru a ajuta organismul să se recupereze în urma efortului intens.

Consumă apă

Celulita ascunde toxinele în piele-care se pot acumula, dacă ai un stil de viaţă nesănătos,indiferent de cât de slabă sau cât de plinuţă eşti. Apa menţine pielea hidratată şi păstrează elasticitatea pielii. Cu toate acestea,nu bea prea multa apă deoarece acest lucru ar putea duce la agravarea celulitei.

Mănâncă alimente care furnizează lecitină

O dietă bogată în antioxidanţi-vitamina A,C şi E,plus seleniu,mangan,zinc si cupru-pot ajuta la prevenirea deteriorării celulelor care duc la aspectul de coajă de portocală. Prin consumul zilnic al acestor alimente,vei restabili puterea celulelor dermice. Ouăle,merele,soia,spanacul,conopida,arahidele şi salata iceberg sunt toate alimente bogate în lecitină.

Nu uita de importanţa proteinelor

Proteinele ​​stimulează şi întăresc producerea de colagen şi elastină care ţin celulita la distanţă. De asemenea,ajută la fermitatea muşchilor care pot menţine sub control depozitele de grăsime. Proteinele ​​sunt minunate atunci când vine vorba de combaterea celulitei! Adaugă carne mai slabă,de curcan,nuci,lapte şi legume uscate în  dieta ta,pentru a obţine cele mai bune rezultate.