1. Împodobirea bradului - Un brad elegant,pentru iubitorii stilului clasic

Inspirat de eleganţa sobră,stilul clasic de împodobire a bradului de Crăciun dă locuinţei tale un aer de sărbătoare,pus în valoare de tonuri aprinse de:

-roşu;

-bordeux;

-maroniu;

-bej;

 

Clasicul şi elegantul,luciul şi suprafeţele mate se îmbină armonios într-o gamă diversificată de globuri şi accesorii.

2. Pomul de Crăciun care aduce magia în casa ta

Dacă vrei să încerci un nou stil,alege pentru bradul de Crăciun decoraţiuni strălucitoare şi originale,în tonuri puternice de auriu-fluturi,flori,măşti veneţiene,globuri în formă de cizmuliţe sau lebede. Toate acestea fac din brad un element de decor fascinant. Strălucirea caldă,aurie te va face să uiţi de frigul de afară.

3. Împodobirea bradului - Bradul în stil parizian,adorat de romantici

Cei veşnic îndrăgostiţi nu vor rezista ornamentelor în culori pastelate şi betelei strălucitoare care pun în evidenţă tendinţele pariziene. Lila-ul şi verdele combinate cu clasicele auriu şi argintiu,precum şi decoraţiunile inedite (trandafiri,lebede,pene,lumânări,fluturi) conferă romantism locuinţei şi te invită la visare.

4. Un brad de poveste,în stil nordic

Dacă visezi la un brad de Crăciun care să sublinieze frumuseţea şi măreţia iernii,alege numai decoraţiuni albe şi argintii. Abundeţa lor,dar şi texturile mate,combinate armonios cu cele lucioase conferă stil şi un aer de puritate Sărbătorilor,într-o manieră nordică,elegantă.

5. Împodobirea bradului - Culorile de la carnavalul Rio,la tine în brad

Cei îndrăzneţi,pot să aleagă un brad plin de culoare,cu decoraţiuni în nuanţe tari de albastru,galben,roşu,verde,asemănătoare cu cele care predomină la carnavalul de la Rio. În privinţa aşezării lor,Elena Miron,şefa departamentului decoraţiuni kika,te sfătuieşte:„În vârful bradului pune globurile de dimensiuni mai mici,iar în partea de jos,pe cele mai mari. În acest fel,bradul de Crăciun va avea un aspect echilibrat“. Pentru a nu-l „încărca“ exagerat,ea îţi recomandă să alegi doar o parte din decoraţiuni,nu pe toate.

Extrasfat

Împodobirea bradului - Ce nu se demodează niciodată

Sigur păstrezi cu mare drag globuri pentru brad şi alte decoraţiuni din vremea bunicilor. Am întrebat-o despre ele şi pe Elena Miron,iar răspunsul ei m-a uimit:„Nu cred că decoraţiunile de Crăciun cu valoare sentimentală se demodează vreodată. Dacă sunt într-o stare bună,le mai poţi folosi,dacă nu,poţi să intervii asupra lor,să le înnoieşti“.

Un alt sfat este acela de a scoate la iveală doar o parte din ele şi de a le combina cu unele noi,în ton cu ale tale,eventual la fel de amuzante sau colorate. „E bine să ai totuţi ceva nou în fiecare an. Eu una combin culori diferite şi decoraţiuni mai noi şi mai vechi. În acest fel mă bucur de diversitate în fiecare an“,adaugă Elena.

   Clips Ciupercuţă Kitzbühel,kika,22,99 lei

Clips Papagal Rio,kika,26,99 lei /buc.

Articol şi fotografii realizate cu sprijinul kika

Crizanteme îngrijire