Cum îl poţi convinge să facă anumite lucruri care te pot duce pe culmile plăcerii,fără să strici atmosfera pasională sau să se simtă puţin jenat de situaţie?

„Nu recomand explicaţiile tehnice în acele clipe“,spune Dawn Michael,sexolog clinician şi autorul volumului Ghidul Intim pentru Cupluri. Cu alte cuvinte,arată-i,nu-i spune. Te poţi folosi de atingeri şi sunete,în locul cuvintelor. Uite câteva moduri prin care o poţi face.

Ghidează-i mâinile

Nu-ţi place ce face la un moment dat? Rezistă tentaţiei de a rupe vraja cu „Opreşte-te,nu mai face asta!“. În schimb,recomandă specialistul american,îi poţi lua mâna şi o ghidezi să facă ce crezi tu că ai nevoie ca să te simţi excelent.

Foloseşte o atingere fermă,dar în acelaşi timp delicată. Te va simţi hotarâtă şi îi va plăcea.

Fă puţin zgomot

Altă modalitate de a comunica este să apelezi la sunete senzuale sau să nu te abţii de la zgomotele pe care le scoţi atunci când te simţi cel mai bine.

Asta îl va asigura că este pe drumul cel bun şi va repeta gestul. Nu abuza însă de sunete teatrale,pentru riscaţi să simţiţi amândoi penibil.

Şopteşte-i

În loc să-i dai ordine,încearcă să-i şopteşti ce îţi doreşti şi să-l inviţi să facă lucruri pe un ton seducător. „O femeie poate obţine ce vrea dacă o spune pe un ton sexi. De exemplu,poate spune <<îmi place când faci asta!>>sau <<cred că o să mă simt atât de bine,dacă vei face asta…>>“,exemplifică specialistul.

Cheia stă în tonul vocii tale.

Vorbiţi despre sex când nu sunteţi în „acţiune“

Puteţi avea o conversaţie lungă dar utilă despre ceea ce te excită. Alege un moment potrivit şi spune-i tot ce ai vrea să ţi se întâmple în timpul unei partide de amor.

O cină romantică este potrivită pentru a discuta despre unele „instrucţiuni de folosire“ sau în timpul degustării unui pahar de vin.

De asemenea,un moment oportun este atunci când vă odihniţi în pat,fără să aveţi de gând să faceţi sex.

Doar în aceste condiţii o femeie îi poate împărtăşi partenerului ei fanteziile sale erotice,pecizează Michael Dawn,care mai spune că un bărbat poate să fie atent atunci 100%,faţă de momentele când este în mijlocul pasiunii.

Nu încerca să controlezi

După ce apelezi la toate aceste trucuri,încearcă să nu devii fixată pe control. Nu poţi planifica momentul când poţi ajunge pe culmile plăceriişi nu o poţi face urmând exact anumiţi paşi.

Lasă-te purtată de val şi gândeşte-te că dacă l-ai informat cu privire la nevoiele tale,el va ţine cont şi va face tot ce îi stă în putere să te simţi ca în al nouălea cer.