Toate acestea sunt însă motive greştie care determină multe femei să aducă un copil pe lume:

Ai vârsta potrivită

Nu îţi spunem noi, ci societatea. În jurul tău, dacă femeile nu au încă un copil, îşi doresc cu ardoare fiindcă multe dintre ele spun că au vârsta potrivită. Însă fie că ai 20, 30 sau 40 de ani, dacă simţi că nu este momentul tău pentru a deveni mamă, atunci aşteaptă-l. Dacă prietena ta s-a simţit pregătită să aibă un copil la 20 de ani, nu-i nimic greşit ca tu să ai un copil la 30.

Iubeşti bebeluşii

Adori copiii, mai ales atunci când sunt mici şi îţi spui mereu că ai vrea să ai un bebeluş fiindcă îi adori când sunt mici. Ei bine, să ai un copil presupune mult mai mult decât drăgălăşenie Va trebui să creşti un bebeluş doar pentru o scurtă perioadă de timp.

E menirea femeii

Nu toate femeile sunt făcute să fie mame şi ştim cu toţii acest lucru. Desigur, dacă îţi doreşti acest lucru e perfect, dar să faci un copil doar pentru că eşti femeie e greşit.

Vrei să-ţi salvezi căsnicia

Nu toate căsniciile sunt fericite şi de cele mai multe ori să faci un copil pentru a-ţi salva mariajul îţi va face mai mult rău decât bine.

Eşti nefericită

Dacă eşti o persoană nefericită, nemulţumită de viaţă în general, să aduci un copil pe lume doar pentru că ai impresia că acesta îţi va aduce fericirea e greşit.

Sursa foto: women.girlstalkinsmack.com