Nu are parte de suficient sex

Îşi aminteşti de vremurile bune când eraţi intimi şi vă bucuraţi de fiecare moment împreună? De nopţile în care aprinderea unor lumânărele şi pregătirea unei băi cu multă spumă nu părea deloc o corvoadă? Apoi au început să se adune din ce în ce mai multe responsabilităţi pe capul tău,curăţenie,sarcini de serviciu,copii,iar somnul a ajuns să fie mai important decât sexul.

Ei bine,bărbaţii vor să se simtă doriţi. Dacă nu îţi faci soţul să se simtă dorit,ar putea căuta în altă parte ceea ce îi lipseşte. Pentru a păstra scânteia în viaţa voastră,oferă-i o mostră a afecţiunii tale dimineaţa,trimite-i mesaje incitante la prânz şi nu uita că sărutul şi mângâierile nu sunt doar pentru puştani.

Vrea să încerce noi poziţii

Sunt momente când bărbaţii se satură de aceeaşi poziţie de sex,când o partidă scurtă începe să îi frustreze,aşa că vor să obţină confirmarea bărbăţiei lor,căutând pe cineva dispus să încerce noi poziţii şi metode de a face sex. Pe cineva care nu stă cu ochii pe ceas cât timp au relaţii intime.

Fii deschisă cu el şi lasă-l să se exprime clar,înainte de a-i închide gura cu replici de genul:“eu nu voi face niciodată aşa ceva”.

Se răzbună pe tine

Vei spune imediat că tu nu l-ai înşelat pe el niciodată. Sigur că nu,dar i-ai făcut o criză de gelozie de faţă cu şefa lui ori ai cheltuit pe bijuterii banii pe care îi strânsese pentru a-şi cumpăra scule de pescuit. Aşa că i-ai pierdut încrederea şi vrea să te rănească acolo unde ştie că te doare mai tare. Pentru a-i recâştiga încrederea,nu este suficient să-i spui că te-ai schimbat,trebuie să-i şi arăţi.

Lipsa de intimitate

Aveţi totul:  casă,maşini personale,doi copii superbi şi slujbele la care aţi visat. Sunteţi cuplul care are tot ce îşi doreşte,privit din exterior. Dar,în interior,relaţia este lipsită de lucrul pe care bărbaţii şi-l doresc cel mai mult:intimitatea.

Nu este vorba doar de sex. Este vorba de atingeri,sărut,mângâieri,comunicare. Da,deşi îţi este greu să crezi asta,şi bărbaţii sunt sensibili şi au nevoie de tandreţe.

Se simte neglijat,ignorant,subapreciat

Bărbatul poartă mai multe costume într-o relaţie:este instalator şi meşter acasă,,tată iubitoi şi soţ afectii,director apreciat la locul de muncă,dar atunci când simte că tu nu îl vezi decât ca pe o simplă sursă de venit în familie,poate căuta aprecierea în altă parte.

Faptul că îţi petreci tot timpul la locul de muncă sau că eşti toată ziua la cumpărături,îi dă noi motive de fugă. Nu,nu poţi renunţa la slujba ta,dar poţi să-i mulţumeşti pentru toate faptele lui altruiste şi pentru că face parte din familia ta.