Adio,libertate!

Bărbaţilor le place să aibă libertate în ceea ce fac şi să ia decizii după bunul plac. Atunci când un bărbat are iubită sau soţie,această libertate este pusă sub semnul întrebării. Va trebui întăi să se consulte şi cu ea,să vadă dacă împărtăşesc aceeaşi părere. Deobicei părerile nu sunt la fel şi acesta se va simţi oarecum prins într-o capcană. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care bărbaţii fug de angajamente.


Citeşte şi:

5 tipuri de femei pe care bărbaţii le evită

5 tehnici pentru o partidă de amor de neuitat


O experienţă neplăcută în trecut

Partenerul tău ar putea fugi de un angajament,dacă în trecut a avut parte de o experienţă neplăcută cu altă femeie. De teamă să nu păţească la fel,va fi mai reţinut în ceea ce priveşte relaţia voastră.

Un singur partener sexual

Unul dintre motivele pentru care bărbaţilor le este frică de angajamente este că vor avea o singură parteneră sexuală pentru tot restul vieţii,iar ei vor să experimenteze. Bărbaţii sunt adepţii varietăţii şi sunt de părere că atunci când au o singură parteneră sexual poate intervene monotonia,iar pasiunea va dispărea.

Nu este pregătit

Bărbatul este stâlpul familiei,de aceea el trebuie să se asigure că are resursele necesare pentru a întreţine o familie. Acesta este preocupat în primul rând de carieră şi preferă să aştepte momentul potrivit pentru întemeierea acestea.

Se simte presat

Femeile consideră căsătoria ca fiind un important prag în viaţa lor şi sunt mai preocupate de acest lucru decât bărbaţii. De aceea,ele tind să exercite o presiune asupra partenerilor,lucru care îi va face pe aceştia să se îndepărteze.