Crezi că alesul tău trebuie să fie departe

Uneori răspunsul la dorinţele noastre este chiar sub nasul nostru şi nu observăm. Dacă şi tu eşti de părere că bărbatul pe care-l visezi trebuie să fie în oricare alt loc de pe Pământ mai puţin în oraşul tău,poate a venit timpul să ai mai multă încredere în bărbaţii pe care-i poţi întâlni în zonă.

Porneşte de la premisa că din atâţia câţi locuiesc în aceeaşi localitate trebuie să fie unul care să fie interesat de tine şi să aibă multe din calităţile pe care l-ai aprecia la un potenţial partener. La fel de dăunător este gândul că toţi bărbaţii înşală sau nu merită încrederea ta. Generalizările de felul acesta te vor face să pierzi multe întâlniricare s-ar putea finaliza cu o relaţie de durată.

Nu le dai şanse pretendenţilor cu mici defecte

Nimeni nu-i perfect,iar dacă tu cauţi perfecţiunea la un bărbat care să-ţi fie partener,va fi foarte greu să ai o relaţie care să se ridice la înălţimea aşteptărilor. În general,dacă ai standardele prea sus nu vei reuşi să găseşti omul potrivit pentru tine.

Dacă simţi că există chimie între voi,că nu e implicat într-o altă relaţie,că e un bărbat interesant,cu care nu te mai saturi să vorbeşti sau un om bun pe pus la rană,contează mai puţin că e mai în vârstă decât tine,că a divorţat sau a ieşit de curând dintr-o relaţie,că locuieşte cu chirie sau că e dezordonat.

Ai aşteptări prea mari

Visezi la un bărbat curtenitor care să-ţi facă daruri scumpe,să te complimenteze,să-ţi ofere un trai bun,fără grija zilei de mâine şi să te răsfeţe cu vacanţe pe placul tău? Poate că ai standarde prea ridicate şi de aceea sunt mici şansele să ajungi să-ţi vezi cu ochii visul de a avea un astfel de partener. Nu refuza avansurile celor care nu îndeplinesc toate condiţiile tale! S-ar putea să pierzi un bărbat bun,mai potrivit pentru tine.

Ai ajuns la concluzia e ceva în neregulă cu tine

Nu cred că există om pe lume să nu vadă la sine însuşi o sumă de defecte. Dacă ai senzaţia că e ceva greşit la tine care te face nedorită,nu e deloc adevărat. Din contră,tocmai acest gând te poate face neîncrezătoare în tine însăţi şi te poate opri să ieşi în oraş,să ai deschiderea de a cunoaşte diverse persoane care te pot conduce printr-o conjunctură fericită la bărbatul potrivit pentru tine.

Te vezi prea puţin atrăgătoare

Nu e nevoie să arăţi ca modelele din revistele de modă ca să te placă un posibil partener. După cum gusturile diferă în toate privinţele,la fel şi în ceea ce priveşte femeile,bărbaţilor le plac şi cele scunde,foarte slabe sau plinuţe. Fiecare caută ceva diferit de tiparul femeii fatale desprins din filme sau din reviste,deci ceea ce tu percepi la tine ca defectpoate fi atractiv pentru un bărbat şi te poate face unică.