Roz electric

Este nuanţa de ruj vedetă a acestei veri,şi nu vei trece neobservată pe oriunde ai merge. Pentru a nu încărca machiajul prea mult,limitează-te să scoţi în evidenţă doar buzele şi păstrează ochii cât mai discreţi.

Roz liliac

Poate că ţi se va părea exagerată la o primă vedere,dar când te vei da pe buze cu el şi-l vei asorta cu rochiţa cu floricele viu colorate cu siguranţă vei fi plăcut impresionată de combinaţie. Poate fi o alegere inspirată şi pentru o noapte în oraş cu prietenii sau o ieşire seara cu fetele la o îngheţată.

Roz piersică

O piele bronzată se asortează perfect cu nuanţa de piersică a acestui ruj. Arămiul dulce din nuanţa tenului va fi pus în valoare dacă optezi pentru acest machiaj,la care să mai adaugi doar un strat de rimel pentru volum genelor tale.

Roşu corai

Este una dintre acele nuanţe care poate fi purtată doar vara,aşa că de ce să nu profiţi de sezonul cald pentru a-ţi colora buzele în această culoare veselă? Nu exagera cu machiajul şi vei putea merge atât la servici cu ea cât şi la un restaurant cu prietenii.

Roşu pasional

Vrei să  „pui pe jar” inimile bărbaţilor în această vară fierbinet? Atunci din trusa ta de machiaj nu trebuie să lipsească o nuanţă puternică de roşu. Profită de faptul că acum poţi purta culorile tari şi nu te sfii să-ţi expui buzele viu colorate.

Citeşte şi:

3 tendinţe de necontestat

Rochii în tendinţe