Eşti cicălitoare

 

Niciunui bărbat nu-i place să stea alături de o femeie care îl cicăleşte mereu. De fapt,acest obicei poate fi toxic pentru relaţiavoastră. Este important să-i permiţi partenerului tău să fie aşa cum este el şi să nu-l mai dăscăleşti mereu. Există o linie subţire între a fi drăguţă şi a fi enervantă. E bine să ştii când să tragi linie sau tot ce-ai construit până atunci va dispărea.

 

Aduci trecutul în prezent

 

Evită să discuţi despre trecut. Important este să realizezi că,indiferent de cât de mult discutaţi despre trecut,acesta nu poate fi şters. Dacă îţi doreşti cu adevărat să fii cu partenerul tău,fă un efort şi concentrează-te să uiţi ce-aţi avut înainte să vă cunoaşteţi şi axează-te pe ce ai în prezent.

 

Nu comunici suficient cu iubitul tău

 

Ascultându-ţi  partenerul doar pe jumătate şi dând din cap la tot ce-ţi spune fără să fii cu adevărat atentă la discută cu tine,poate fi dăunător pentru relaţia ta pe termen lung. Vorbeşte cu partenerul tău şi ascultă-l de fiecare dată,pentru a înţelege ceea ce vorbeşte cu tine.

 

Vorbeşti despre fostul prieten

 

Nimănui nu i-ar plăcea să audă că este mereu comparat cu fostele iubiri. La urma urmei,nu mai are importanţă cum au fost ceilalţi bărbaţi cu care ai fost,ci important este ce clădeşti alături de cel care este acum lângă tine.

 

Îl compari cu ceilalţi

 

Învaţă să-ţi apreciezi partenerul şi iubeşte-l pentru ceea ce este şi nu-l mai compara cu cei din jur. În caz contrar,el se va fustra pentru că nu poate să fie aşa cum vrei tu şi astfel relaţia poate să se destrame.