Ei bine,există nişte greşeli pe care nu trebuie să le faci.

Iei masa în grabă

Eşti genul de persoană care nici nu s-a aşezat bine la masă,că ai şi înfulecat tot din farfurie? Ei bine,nutriţioniştii atrag atenţia asupra acestui fapt şi spun  că este duşmanul numărul unu al femeilor care ţin regim.

Asta pentru că asimilarea caloriilorse petrece mult mai rapid,chiar dacă mânânci hrana de dietă.

Nu bei destulă apă

În timpul curei de slăbire,hidratarea organismului joacă un rol-cheie. Apa reglează toate funcţiile organismului,te ajută să elimini toxinele şi să nu te deshidratezi,lucruri foarte importante în timpul unei diete.Aşadar,nu sări peste regula celor doi litri de apă pe care trebuie să-I bei zi de zi.

Nu renunţi la băuturile carbogazoase

Unul dintre păcatele în care cad multe dintre femeile care ţin o dietă sunt băuturile carbogazoase. Acestea conţin zahăr sau îndulcitori,care nu-ţi vor face decât rău în lupta cu kilogramele în plus. Potrivit studiilor,după fiecare pahar consumat,riscul de obezitate creşte de1,6 ori.


Citeşte şi: 

Ceaiul,ajutor de nădejde în dietă

Slăbeşte 2 kg în 2 zile cu dieta cu portocale!


Te odihneşti puţin

Când eşti la dietă este foarte important să te odihneşti opt ore pe noapte. Un organism obosit favorizează creşterea hormonului de stres,cortizolul.

Cercetătorii americani spun că pierderea grăsimilor este dificilă când nivelul de cortizol este crescut. Aşadar,când ţii un regim,este indicat să mergi la culcare în jurul orei 22.00.

Nicio cafea fără miere sau lapte

Cafeaua poate foarte uşor să-ţi dea dieta peste cap,din cauza ingredientelor pe care obişnuieşti să le adaugi pentru un gust mai bun. Cel mai bine este să o bei neîndulcită.

Totodată,şi când găteşti,este indicat să înlocuieşti uleiul de floarea-soarelui cu cel de măsline.