1. Să-ţi faci părul permanent

Dacă un păr frumos,dar visezi să fie cârlionţat,evită să faci un permanent,pentru că rişti să-l deteriorezi. Pentru ondularea lui,alege bigudiurile moi şi flexibile,pe care le păstrezi peste noapte. Este o metodă mai sănătoasă de a obţine efectul pe care ţi-l doreşti atât de mult.

2. Să-ţi ciupeşti obrajii pentru a le da culoare

În lipsă de fard de obraz,de la mama ai rămas cu obiceiul de a-ţi ciupi obrajii. Nu este,însă,o metodă benefică pentru vasele de sânge care „traversează” zona.

3. Să acoperi pistruii cu machiaj

Aplicarea unui strat gros de fond de ten şi pudră poate să acopere pistruii,dar sigur machiajul prea încărcat îţi blochează porii,ducând în timp la probleme ale tenului (acnee,puncte negre). De ce să crezi că pistruii sunt un defect,când de fapt ei îţi dau un plus de farmec personal.

4. Să nu foloseşti balsam de păr

Un păr creţ este dificil de  întreţinut,dar dacă nu foloseşti nici balsam,atunci este cu atât mai greu să-l „stăpâneşti”. Dacă mama te sfătuia în adolescenţă să renunţi la balsam,pentru că nu sunt bune şi apelai la o placă de întins părul,nu era de mirare că părul tău se deteriora.

5. Să nu alegi farduri de ochi sclipitoare

La modă anul acesta,fardurile de ochi cu sclipici poate nu erau agreate cândva de mama ta,care te sfătuia să le eviţi. Chiar dacă nu te vezi purtând aşa ceva,încearcă-le atunci când mergi la evenimente speciale.

Credit foto:Shutterstock