Nu amâna alarma

Ştim că este greu,dar dacă amâni alarma fie şi cu câteva minute,nu te vei trezi în forţă. Poţi profita de acele minute ca să-ţi planifici ziua sau să te decizi cu ce te vei imbrăca.

Hidratarea ajută metabolismul

Începe ziua cu un pahar mare de apă. Peste noapte organsimul tău se deshidratează,iar consumul de lichide este recomandat,fiind benefic pentru o bună funcţionare a metabolismului.

Nu sări peste micul dejun

Un mic dejun sănătos este esenţial pentru cei care vor să aibă energie întreaga zi. Alege alimente bogate în substanţe nutritive pentru a-i permite creierului să funcţioneze la capacitate maximă. În plus,vei fi mai puţin tentată să consumi mâncare nesănătoasă în ziua respectivă.

Vestimentaţia te ajută să ai o atitudine pozitivă

Este important să te simţi bine atât la interior,cât şi la exterior. Alege o vestimentaţie care te avantajează şi astfel vei avea mai multă încredere şi vei putea soluţiona mai uşor problemele de peste zi.

Acordă-ţi un minut pentru tine

Înainte de a ieşi pe uşă,meditează pentru un minut la sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Stabileşte-ţi obiective pe care le poţi atinge şi promite-ţi că vei face măcar o faptă bună.