Şi ne avântăm cu acest val de energie,convinşi de schimbările pe care le vom face. Însă,de multe ori,ne pierdem entuziasmul în rutina zilnică şi uităm să ne ascultăm pe noi înşine ori să ne lăsăm conduşi de propriile dorinţe.

Pasul 1:Scapă de obiceiurile care te împiedică să trăieşti fiecare zi la potenţial maxim

În rutina noastră zilnică,avem tot felul de obiceiuri create de atât de mult timp încât au devenit nişte automatisme pe care le facem fără să ne mai întrebăm dacă există o variantă mai bună. Apar mereu şabloane pe care societatea le aplică femeilor. Apar obiceiuri sau interdicţii despre care nimeni nu se mai întreabă cum au aparut,dacă au sau nu o logică,dacă ajută sau limitează.

Unul dintre aceste obiceiuri restrictive,des întâlnite în ţara noastră,este opţiunea de a folosi vată peste absorbant în timpul menstruaţiei.

Sentimentul că nu eşti complet protejată în timpul menstruaţiei te poate face să renunţi la anumite lucruri pe care,altfel,ţi-ai fi dorit să le faci. De aceea,Always îşi doreşte să inspire femeile să facă întotdeauna alegeri informate şi să-şi trăiască viaţa fără limitări,în fiecare zi a lunii.

Dar Absorbantul Always a fost creat pentru a funcţiona singur,fără vată deasupra,oferind protecţie şi siguranţă,indiferent de stilul de viaţă. Ca un aliat de încredere,Always protejează împotriva scurgerilor de până la 5 ori mai bine decât absorbantul cu vată deasupra,astfel încât femeile pot fi cât de active îşi doresc şi îşi pot trăi viaţa la adevăratul lor potenţial,fără obiceiuri care le limitează libertatea.

Pasul 2:Îmbrăţişează noi obiceiuri care te fac să te simţi liberă de prejudecati şi încrezătoare

Adevărul este că fiecare secundă,zi sau lună este unică şi merită trăită din plin. Este important să începem cu lucruri mărunte,dar care fac diferenţa. Aşadar,îţi propun 5 obiceiuri care iţi vor însenina primăvara,iar pe termen lung,cu siguranţă te vor face să te simţi mai liberă,mai puternică şi mai încrezătoare că stă în puterea ta să îţi schimbi viaţa în bine.

1.      Plănuieşte din timp fiecare lună şi găseşte loc pe listă şi pentru o escapadă de o zi. O călătorie scurtă,o ieşire cu fetele la film sau o vizită la spa te va ajuta să te încarci cu energie şi bună dispoziţie.

2.      Practică mai mult sport. Încearcă să te bucuri în fiecare zi de câteva minute de relaxare prin sport. Nu numai că îţi vei îmbunătăţi condiţia fizică,dar te vei simţi mai relaxată.

3.      Hrăneşte-ţi mintea în fiecare seară cu o lectură plăcută. La finalul zilei,obişnuieşte-te să porneşti cu gândul în cele mai neaşteptate aventuri. Fie că savurezi o frumoasă poveste de dragoste sau că te specializezi în investigaţii poliţiste,o lectură pe cinste te poate face să uiţi pentru câteva momente de grijile zilnice.

4.      Nu uita să zâmbeşti şi să te bucuri în fiecare zi. Găseşte frumosul din lucrurile care te înconjoară şi obişnuieşte-te ca în fiecare seară,înainte de culcare,să te gândeşti la un lucru pentru care eşti recunoscătoare.  

5.      Trăieşte-ţi viaţa la potenţial maxim chiar şi în zilele delicate. Asigură-te că beneficiezi de cea mai bună protecţie împotriva scurgerilor şi te vei simţi liberă să faci orice îţi doreşti în fiecare zi a lunii.

Cu acest set de obiceiuri în minte,cu siguranţă anul acesta va fi pe măsura aşteptărilor tale. Acum,indiferent dacă planurile tale se vor îndeplini sau nu,te poţi bucura din plin de lucrurile care te fac să te simţi bine,lăsând grijile la o parte.