Salvie

Arderea salviei în casă este una dintre cele mai populare metode pentru a-ţi curăţa întreaga casă de vibraţiile negative. Se crede că fumul de salvie rezultat în urma arderii purifică şi readuce energia pozitivă, bunăstarea şi norocul. Trebuie să îl foloseşti în fiecare zi şi să te asiguri că nicio persoană nu se află în încăpere.

Cristale norocoase

De cele mai multe ori, energia negativă vine dinspre oameni. Pentru a fi sigură că stai departe de tot ce înseamnă răutate, poartă cu tine o amuletă norocoasă sub forma unui cristal. Poate fi cristalul specific semnului zodiacal sau unul de care să te simţi apropiată. Printre cele mai eficiente în curăţarea negativităţii se numără ametistul, cuarţul roz şi turmalina.

Sare

Datorită proprietăţilor sale purificatoare, sarea a fost considerată încă din vechime un truc la îndemână pentru eliminarea energiilor negative, a farmecelor şi a vrăjilor. Dacă simţi o atmosferă apăsătoare în spaţiul în care locuieşti, presară sare în fiecare colţ al camerei şi deschide larg ferestrele, pentru ca tot ce-i rău să se risipească.

Uleiurile esenţiale

Cu siguranţă ai mai auzit că uleiurile esenţiale folosite în aromaterapie readuc liniştea şi armonia. Dacă te simţi tensionată şi din ce în ce mai stresată, crează o aură pozitivă în jurul tău cu ajutorul acestor uleiuri esenţiale. Poţi alege orice aromă îţi este pe plac şi poţi arde câteva beţişoare parfumate în încăperea în care dormi.

Lumânări

Se spune că energiile negative îşi fac loc într-un spaţiu întunecos şi rece. Lumina provenită de la lumânări are puterea de a le risipi şi de a readuce calmul în viaţa oricărei persoane. Foloseşte lumânărele parfumate ori de câte ori te simţi tristă şi lipsită de viaţă.

Sursă foto: www.foreverconscious.com