Arma secretă a unei truse de seducţie trebuie să fie un parfum picant,cu efect dovedit de creştere a nivelului de feromoni şi cu potenţial de atracţie sexuală. Amestecul perfect de miresme are puterea de a întoarce capete şi de a cuceri inimi.

 

Aromele florale atrag gesturile tandre

Un parfum care îmbină miresmele florale de iris,ambră şi trandafir are darul de a creşte pulsul oricărui bărbat. Pulverizează-l pe gât şi la încheieturile braţelor pentru a simţi aroma lui în timpul mângâierilor. Un exemplu de astfel de parfum floral este Coco Mademoiselle de la Chanel.

 

Parfumul oriental îţi aduce un plus de seducţie

Cum îţi doreşti să fie iubitul tău? Îndrăzneţ sau tandru? Puţin din ambele? Atunci ţi se potriveşte parfumul Înger şi demon de la Givenchy. Cu note de mijloc de cidru,mandarine,crin,orhidee şi note de bază de vanilie,parfumul acesta sigur îi va atrage atenţia asupra ta omului iubit.

 

Vanilie şi anason,ingredientele unei poţiuni de dragoste

Când vrei să seduci,merită să încerci şi un parfum oriental,cu note de mijloc de iris,petale de gardenia şi note de bază seducătoare,create printr-o combinaţie narcotică de vanilie şi anason. Aceasta este încă o combinaţie afrodiziacă,ideală pentru femeile îndrăzneţe. Un exemplu de parfum care îmbină toate aceste ingrediente este Loverdose de la Diesel.

 

Mireasma care-ţi sporeşte farmecul personal

Dulce şi senzual,parfumul care îmbină aromele de ambră,mosc,lămâie şi cedru este precum o poţiune de dragoste. Un astfel de parfum este Nina L’Elixir de la Nina Ricci,păstrat într-o sticluţă în formă de măr,căruia cu greu îi poţi rezista.

 

Condimente şi flori orientale pentru femeile pasionale

Miresme de iasomie,mandarină şi garoafă combinate cu note de frezie,cuişoare şi nucşoară – iată ingredientele unui parfum cuceritor,potrivit pentru un preludiu înmiresmat! Un parfum cu astfel de arome este Opium de la Yves Saint Laurent.