La fel ca pielea,şi părul tău are nevoie de hidratare şi de o îngrijire specială,pentru a străluci. Dacă nu eşti mulţumită de felul în care arată podoaba ta capilară,îţi propun un program în cinci paşi la sfârşitul căruia vei avea părul frumos şi sănătos pe care ţi-l doreşti.

1. Scapă de vârfurile deteriorate!

Pentru a reface firele de păr deteriorate,prima măsură benefică este o tunsoare a vârfurilor. Este un pas esenţial în scopul de a-i reda tonusul părului tău. În general,părul devine mai frumos dacă tunzi regulat vârfurile,cam la fiecare două luni.

2. Şampon şi balsam,un duo de nelipsit

Un şampon reparator,care hrăneşte şi întăreşte firul de păr este exact ce ai nevoie în programul tău de îmbunătăţire a aspectului podoabei capilare. Folosit în tandem cu un balsam,descurcă,protejează părul şi îi redă strălucirea pierdută.

3. Aplică o mască hrănitoare

Cel de-al treilea pas spre obţinerea unui păr sănătos ar putea să-ţi intre în rutină. Este vorba despre aplicarea unei măşti hrănitoare. O dată pe săptămână,pe părul proaspăt spălat,întinde o mască pentru refacerea părului,apoi piaptănă-l. După cinci minute,clăteşte cu apă călduţă.

4. Serul cu efect magic

Aplicat regulat,serul pentru vârfurile despicate repară firele deteriorate şi previne degradarea lor datorită unei formule siliconate care creează un strat protector. Totul e să-l aplici numai de la jumătatea părului spre vârfuri,când părul e jilav,în caz contrar părul are tendinţa de a se îngrăşa.

5. Tratament cu vitamina E

Pentru întărirea firului de păr,apelează la un spray reparator cu vitamina E,care acţionează chiar în timp ce dormi. Un astfel de tratament menţine nivelul de hidratare al foliculului pilos. În perioada în care îl foloseşti,încearcă să renunţi la produsele de coafare.

Atenţie!

Nu lăsa măştile sau serurile să acţioneze mai mult decât este recomandat la intrucţiunile de folosire,în speranţa că vor fi mai eficiente! Îţi pot face mai mult rău.