Stilul vintage rămâne la modă

Pentru un plus de culoare în sufragerie,mai ales în timpul anotimpurilor mohorâte,mizează pe o canapea acoperită cu material textil. Din pânză de diverse modele,dar de aceeaşi textură,îţi poţi crea propria husă pentru canapea.

Husă canapea Klippan,Ikea,229 lei (este uşor de întreţinut,pentru că husa este detaşabilă şi se poate spăla la maşină)

  Canapea Klippan,Ikea,999 lei

Clasicul nu ţine cont de modă

O canapea clasică,dar care nu se demodează niciodată este aceea cu picioare,cu braţe curbate şi două sau trei perne.

Canapea două locuri Factory,kika,2.790 lei

Mobilierul rustic devine popular

Anul acesta,stilul rustic rămâne în tendinţe datorită imprimeurilor şi broderiilor etnice. Şi cum texturile care imită lemnul se poartă,mobilierul rustic câştigă teren tocmai pentru că este realizat din lemn. Dacă tot te pregăteşti să cumperi o canapea şi dacă şi se potriveşte acest stil,ai putea alege una de acest fel.

Canapea Santa Fe,kika,3.190 lei

Imprimeuri vesele

Modelele florale,dungile,animal printul,printurile tribale – toate acestea sunt la modă anul acesta. Optează pentru o canapea care poartă unul dintre imprimeurile de mai sus şi va deveni punctul de atracţie al livingului!

Canapea Iris Laguna,Dedeman.ro,1.049 lei

Care sunt culorile la modă

În materie de design interior,culorile acestui an sunt galben,mov,portocaliu,albastru,precum şi culorile neutre,care imită lemnul,pământul. O canapea şi perne uni,colorate şi asortate vor face din sufragerie camera ta preferată,care-ţi dă o stare de bine în zilele mai grele sau friguroase.