În picioare

Cine are nevoie de pat când puteţi să faceţi sex şi-n picioare? Doar sprijină-te de ceva pentru a nu-ţi pierde echilibrul,precum un perete,blatul de bucătărie,partea din spate a canapelei din camera din zi şi… ei bine,ştii restul!

Citeşte şi:10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic

Pe o parte

Stai pe o parte şi lasă-ţi partenerul să te ia în braţe. Îndoaie-ţi genunchii la piept în timp ce partenerul te penetrează pe la spate. Genunchii îndoiţi îţi vor permite să experimentezi tot felul de senzaţii,pentru că se modifică unghiul de penetrare.

Încearcă o nouă poziţie a misionarului

Poziţia misionarului ar putea fi cel mai vechi truc prin care să ajungi cât mai repede la orgasm,dar te-ai gândit vreodată s-o modifici puţin? Roagă-ţi partenerul să se aşeze pe corpul tău,astfel încât osul lui pubian să maseze ritmic clitorisulcu fiecare mişcare. Această ajustare minoră în poziţionarea pelviană va facilita orgasmul prin penetrare,mai frecvent decât oricare altă poziţie sexuală.

Citeşte şi:Doar sex? Ce aşteptări mai au femeile în pat?

Câinele

Această poziţie sexualăpermite o penetrare adâncă şi o stimulare a punctelor erogene din vagin (A,G,K şi U). Stai în genunchi,sprijinită pe braţe şi mişcă-ţi bazinul din faţă în spate. Roagă-ţi partenerul să stea în spatele tău,în genunchi,şi să te penetreze prin mişcări lente,căci,pentru unele femei,experienţa poate fi dureroasă.

Faţă în faţă

Aşezaţi-vă în mijlocul patului,faţă în faţă. Partenerul trebuie să stea cu picioarele turceşte,iar tu să-i cuprinzi talia cu picioarele. Mişcarea de tip balansoar pe care o vei face va stimula punctul G şi clitorisul. Această poziţie sexuală este incitantă şi pentru bărbat,care se va bucura de o „privelişte“ frumoasă.

Credit foto:www.milknheels.com