Balerina

Lipită de un perete,în începutul unei partide de sex sălbatic,ridică un picior pe umărul lui,în timp ce el te susţine de mijloc. Aceasta este o poziţie foarte senzuală,dar poate fi puţin mai greu de pus în practică în cazul în care există o mare diferenţă de înălţime între voi doi.

Cowgirl invers

Aici este o mişcare pe care amândoi o veţi iubi. În timp ce el stă culcat,încalecă-l,dar rămâi în genunchi,cu spatele la el. Aceasta este o poziţie erotică în care tu deţii controlul,astfel încât poţi accelera şi încetini când simţi nevoia,iar el are o vedere excelentă... spre posteriorul tău.

Îmbrăţişaţi

După ce luaţi picnicul,pe covorul din sufragerie,el rămâne în poziţia lotus,iar tu te aşezi în braţele lui,încolăcindu-ţi picioarele în jurul lui. Rămâneţi aşa,în poziţia astapasională,orgasmul este aproape garantat.

Citeşte şi:Secrete neştiute despre orgasm

Doggy style invers

Cei care practică yoga vor iubi această mişcare. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu yoga,începeţi din poziţia normală de stil doggy,cu mâinile şi picioarele pe podea şi ridică fundul în aer,creând o piramidă. El te ţine de şolduri şi te penetrează pe la spate. Această poziţie este perfectă pentru penetrarea profundă şi stimularea punctului G.

Înotătorul

Întinde-te pe burtă cu picioarele drepte şi braţele întinse deasupra capului,ca şi cum ai înota. Partenerul stă deasupra ta (ca în poziţia misionarul,doar că tu stai culcată pe burtă şi nu pe spatele).

Citeşte şi:Trucuri de seducţie cărora bărbaţii nu le pot rezista