1. Femeia deasupra

Întreabă-ţi iubitul ce îl înebuneşte cel mai tare în dormitor şi sigur îţi va spune că imaginea ta goală este cea care îl excită de fiecare dată. Facem pariu. Această poziţie sexy te pune în postura de conducător şi exact aşa vrea şi el să te vadă. Astfel,în timp ce tu ai libertatea de a decide ritmul şi intensitatea contactului,el poate explora fiecare părticică din corpul tău. Bonus? Are cea mai plăcută privelişte la care poate spera un tip.

Citeşte şi:4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

2. Misionarul

Poziţia,deşi cea mai comună în dormitor,este printre cele mai apreciate de bărbaţi,deoarece le permite să deţină controlul total,în timp ce sunteţi încă foarte intimi. Şoldurile tale sunt libere să se mişte în ritmul stabilit de ambii,fără cuvinte,iar buzele şi privirile sunt suficient de aproape încât să iasă cu scântei. Sexul de calitate este ca o conversaţie,iar poziţia misionarului vă permite să comunicaţi prin intermediul corpului vostru.

3. Cowgirl invers

Această variaţie care permite femeii să deţină controlul îi oferă lui posibilitatea să te admire în toată splendoarea ta,aşa că nu este de mirare că se află în top 5. Deşi contactul vizual şi cel tactil nu sunt punctele forte,această poziţie este opusul poziţiilor clasice,romantice. Iar dacă vrei să te uiţi în ochii lui,nu trebuie decât să întorci puţin capul.  

Citeşte şi:Ce să nu-i spui în momentele voastre intime

4. Doggie style

Această poziţie îl pune pe el în control şi îi permite să stabilească cel mai bun ritm pentru el. Deci este o poziţie oarecum egoistă. Totuşi,vă veţi bucura de o penetrare mai adâncă,ceea ce-l face să se simtă ca un rege în dormitor. Unele femei iubesc la rândul lor această intensitate,dar,dacă nu te simţi confortabil,lasă-l să ştie. Comunicarea este cheia pentru a vă bucura de sex şi pentru a experimenta din plin în dormitor.

5. În picioare

În mod normal,sexulpresupune mai multă relaxare,decât efort. Dar,deşi una dintre cele mai incomode,această poziţie este printre cele mai apreciate de bărbaţii care vor să arate cât de puternici sunt,pentru că îi ajută să fie protectivi cu iubita şi să pară irezistibili,în ciuda transpiraţiei care le curge pe frunte. Fie că te sprijină pe blatul de la bucătărie sau că te lipeşte de un perete şi te ridică în braţe,această poziţie spontană este perfectă şi când sunteţi pe fugă,dar şi când vreţi ceva mai nebunesc.