În acest caz, produsele cosmetice încep să-şi piardă din farmec, deoarece însemnătatea lor scade în comparaţie cu alte obiecte utile pentru casă şi familie. Cu toate acestea, ideea că sunt necesare multe cosmetice şi câteva ore pentru ca o femeie să fie aranjată este eronată. De cele mai multe ori, flerul şi caracterul personal primează.

Cu alte cuvinte, prin intermediul unor elemente potrivite şi puţină creativitate, vei avea un aspect plăcut şi gata de impresionat într-un timp relativ scurt. Pentru acest motiv, am pus la punct cinci produse care vor scoate în evidenţă frumuseţea trăsăturilor tale.

1. Parfumul

Rezultatul unor combinaţii de arome şi esenţe, parfumul poate fi caracterizat prin volatilitate, putere şi plăcere. Un companion ce completează orice ţinută, acest produs poate fi utilizat în momentul preferat al zilei. Dacă pasiunea o cere, ai ocazia să construieşti o întreagă colecţie compusă din parfumuri de dama potrivite pentru fiecare anotimp, ocazie sau dispoziţie.

În ceea ce priveşte procesul de alegere, poţi lua în considerare următoarele sfaturi:

  • Testează întotdeauna parfumul pe încheietura mâinii;
  • Pulverizează o cantitate redusă direct pe suprafaţa pielii şi aşteaptă câteva minute;
  • Ţine cont că pH-ul pielii noastre influenţează persistenţa şi puterea.

2. Crema colorantă pentru ten

Crema colorantă constituie alternativa ideală când vine vorba despre uniformizarea tenului, întrucât oferă o paletă considerabilă de beneficii, faţă de popularul fond de ten. În primul rând, te ajută să economiseşti timp preţios dimineaţa, deoarece se aplică cu uşurinţă, folosind doar degetele, mulţumită consistenţei lejere. În plus, vine la pachet cu ingrediente hidratante şi pigmenţi puternici, care au puterea de a diminua imperfecţiunile.

3. Anticearcăn

Disponibil în variante adecvate pentru fiecare tip de ten, anticearcănul se încadrează pe un loc fruntaş când vine vorba de realizarea unui machiaj natural. Întrucât îndeplineşte rolul clar de camuflare a cearcănelor, a urmelor lăsate de acnee sau a coşurilor, concealer-ul netezeşte pielea şi îi oferă un aspect final luminos, fără a încărca tenul. În plus, acesta nu scoate în evidenţă liniile fine sau de expresie.

4. Mascara

În lipsa fardurilor de pleoape, poţi pune în continuare accentul pe zona ochilor, prin alegerea unei mascara care defineşte, alungeşte şi oferă volum genelor. Un produs capabil să contureze pe deplin privirea, rimelul se aplică pornind de la bază spre lungime, prin mişcări de zig-zag. În funcţie de preferinţe, poţi aplica două sau trei straturi de produs.

5. Balsamul de buze

Când nu ai timp să aplici nuanţa preferată de roşu pe buze, un balsam hidratant te poate scoate din încurcătură datorită efectului său luminos. În plus, balsamul se poate transforma într-un produs multifuncţional:

  • De sine stătător, pentru colorarea delicată a buzelor.
  • Pe post de fard cremos pentru obraz.
  • Fard pentru pleoape, aducând un plus de culoare.

Aşadar, pentru realizarea unui machiaj subtil şi natural ai nevoie de câteva instrumente bine alese, în acord cu preferinţele şi nevoile tenului tău. Indiferent de timpul pe care îl ai la dispoziţie în fiecare dimineaţă, alocă cinci minute dedicate bunăstării personale.

Sursa foto: pexels.com