Nu merge la culcare supărată

Dacă eşti nervoasă dintr-un anumit motiv,este mai bine să aştepţi să te calmezi,înainte să vezi ce soluţie poţi găsi. Din cauza oboselii şi a stresului s-ar putea să nu ajungi la cea mai bună soluţie. Se spune că noaptea este un sfetnic bun,aşa că nu ezita să te bazezi pe el,iar dimineaţa vei vedea lucrurile în altă lumină.

Fii întotdeauna sinceră

Ei bine,uneori este mai bine să încalci această regulă,mai ales când vine vorba de relaţiile anterioare. Faptul că-i spui cât de romantic era fostul tău iubit sau că era mereu atent la nevoile tale nu va face decât să stârnească sentimente de nesiguranţă şi gelozie din partea actualului.


Citeşte şi:

7 semne că nu este pregătit pentru căsătorie

Ce afli despre el după căsătorie


Nu plecaţi în vacanţe separat

De ce nu? Uneori simţi nevoia sa stai câteva zile departe de partener şi să petreci timpul cu familia sau cu prietenele. Aşa vi se va face dor unul de celălalt şi veţi preţui mai mult timpul pe care-l petreceţi împreună.

Certurile duc întotdeauna la divorţ

Ei bine,studiile vin să contrazică acest lucru. Defapt,cuplurile care evit să se certe,fac acest lucru de teamă că lucrurile vor degenera,iar ei se vor îndrepta spre divorţ. Certurile sunt un mod de a rezolva lucrurile şi de a vă descărca,şi astfel conflitele nu vor lua amploare.

Trebuie să existe o scânteie între voi

Relaţiile pe termen lung sunt cele care se bazează pe respect şi încredere,şi nu pe pasiune de moment. Scânteia dintre voi poate rezista câteva luni,dar dacă partenerul vă devine cel mai bun prieten şi ştiţi că vă iubeşte necondiţionat,veţi avea o relaţie pe viaţă.