Un studiu recent,făcut pe 2.000 de americani,arată că 60% dintre oameni ar dori să experimenteze sexulîn timp ce fac duş. Per total,73% dintre bărbaţii şi 48% dintre femeile participanţi la cercetare voiau să încerce o astfel de experienţă. Mai mult de jumătate dintre cei intervievaţi au declarat că vara este cel mai bun moment pentru a face duş cu partenerii lor,cel mai probabil,pentru că este un mod de a se răcori după o zi fierbinte. În ceea ce priveşte sexul în timpul duşului,există câteva modalităţi prin care poţi face această experienţă una romantică.

 

Creează o ambianţă romantică

 

Iluminareabăiicu lumânări şi lăsarea muzicii să cânte în surdină pot intensifica experienţa. Lumina difuză relaxează,iar muzica ajută la eliminarea stresului zilnic. De asemenea,folosirea unor lumânări parfumate poate stimula nervii olfactivi.

 

Intră tu prima la duş

 

Este dovedit ştiinţific că bărbaţii pun accentul pe vizual mai mult decât femeile,aşa că,intră tu prima la duş,pentru ca el să se bucure de ce vede. Acest lucru poate ajuta,de asemenea,ca el să aprecieze aspectul tău şi,în plus,îţi dă mai multă încredere în tine.

 

Foloseşte-te de săpun

 

Săpuniţi-vă înainte de actul sexual în sine. Acest lucru vă va face să vă simţi bine şi este o modalitate prin care o să vă apropiaţi unul de celălalt.

 

Experimentează poziţii noi

 

Sexul sub duş îţi dă posibilitatea să fii creativă. Fă-ţi timp pentru a experimenta diferite poziţii sexuale,până când găseşti ceva care să meargă pentru tine şi partener.

 

Evită uscarea zonei intime

 

Apa poate usca vaginul,de aceea este recomandat să foloseşti uleiuri pe bază de silicon pentru a te asigura că sexul este confortabil. Potrivit unui studiu recent,mai mult de jumătate din cei care fac sex sub duş folosesc ulei din acest motiv.

Credit foto:www.lovex.co.uk