Ghimbir contra migrenelor

 

Ca să alungi migrenele,profită de proprietăţile ghimbirului. Ajută la fluidizarea sângelui,lucru esenţial în prevenirea migrenelor. Tratamentule e simplu:bea sucuri naturale în care ai adăugat un pic de ghimbir ras,consumă ghimbir japonez murat,foloseşte ghimbir proaspăt sau pudră când găteşti,consumă la gustare 1-2 bucăţele de ghimbir confiat.

 

 

Curcuma contra durerilor de burtă

 

Contra arsurilor stomacale,stinge focul cu condimentul numit curcuma. Ingredientul cu pricina neutralizează  aciditatea gastrică mare. Consumă un pic de curcuma înainte de mesele principale.

 

 

Rozmarin contra durerilor de cap

 

Contra durerilor de cap,macină un pic de rozmarin şi consumă-l sub formă de infuzie -o lingură de rozmarin la o cană cu apă clocotită,lăsat la infuzat timp de 10 minute şi strecurat. Bea câte o cană de 3 ori pe zi.

 

 

Cuişoare contra durerilor de dinţi

 

Contra durerilor de dinţi,foloseşte cuişoarele. Picură un pic de ulei esenţial de cuişoare direct pe dintele care te doare sau striveşte între dinţi condimentul,fără a înghiţi.

 

 

Mentă contra înţepăturilor

 

Contra înţepăturilor de insecte,foloseşte ulei esenţial de mentă. Pune o picătură de ulei în centrul locului umflat,şi vei scăpa de durere.