PASTE CU PIEPT DE PUI ŞI LEGUME

 

Ingrediente

 
3 linguri de ulei
3 bucăţi de piept de pui feliat
1 ardei roşu feliat
1 ardei verde feliat
1 ardei galben feliat
1 ceapă tăiată
1 lingură de sar
1 lingură de piper
1 lingură de chili
1 lingură de chimen
1 lingură de pudră de usturoi
5 pahare de lapte
400 de grame de paste 
1 cană de brânză cu piper
 

Mod de preparare

 
Încălziţi uleiul într-o oală mare apoi adăugaţi pieptul de pui până capătă o nuanţă aurie. Scoaţi puiul şi adăugaţi legumele şi mirodeniile până când ceapa este gătită suficient. Puneţi la loc puiul pe foc şi adăugaţi laptele şi penele şi lăsaţi să se gătească aproximativ 10 minute până când pastele devin moi sau aldente după preferinţe. La final,adăugaţi brânza rasă. Pofta bună!
 
Descoperă şi alte reţete de paste delicioase AICI