De la înălţime până la greutate,culoarea părului,a ochilor,forma unghiilor,toate diferă de un om la altul. În ciuda nenumăratelor diferenţe,există anumite aspecte de care orice femeie trebuie să ţină cont atunci când vine vorba de aspectul fizic.

Hidratare suplimentară

Atât duşurile,cât şi băile fierbinţi fac parte din ritualul de îngrijire a fiecărui om. Sunt relaxante,ajută la destresarea organismului şi a musculaturii,însă acest ritual poate face mai mult rău decât bine în anumite situaţii. Dacă obişnuieşti să faci duşul cu apă fierbinte,acest obicei îţi poate afecta pielea,deoarece apa fierbinte înmoaie uleiurile naturale ale pielii şi ajută la îndepărtarea lor mult mai repede,facilitând uscarea pielii.

Oricât de obosită ai fi,nu uita de crema de hidratare după baie,de uleiurile esenţiale precum cel de lavandă în amestec cu un ulei vegetal,care ajută la menţinerea stării de relaxare. Nu evita nici sarea de baie sau băile cu spumă şi muzică relaxantă. Un pahar de apă băut înainte de a merge la baie te va feri de oric risc de atatc cardiac,iar unul băut după baie va facilita un somn bun pe timpul nopţii.

 

Află alte secrete pentru a fi mereu sănătoasă pe clicksanatate.ro.