Elimină din anturaj oamenii care te încarcă cu energii negative

Putem compara relaţiile cu ceilalţi cu o cină la care unele feluri de mâncare sunt excelente,în timp ce unele nu îţi plac sau aparent sunt bune,după care,la câteva ore după ce le-ai consumat constaţică-ţi fac rău la stomac. De aceea,ca şicu felurile de mâncare,trebuie să elimini din jurul tău persoanele nocive. Dacăţi seîntâmplăde mai multe ori ca dupăo conversaţie dupăsau un moment petrecut cu o anumităpersoană,săte simţitensionată,nervoasă,supăratăsau deprimată,cel mai indicat este să nu mai menţii legături cu aceasta.

Alege culori pozitive

Fie că este vorba despre un obiect vestimentar,fie că este vorba despre culorile în are este zugrăvită casa ta,este bine să alegi anumite culori. Portocaliulpromoveazăarmonia între corp şi minte. Galbenul te umple de energie,în timp ce albastrul esteliniştitor.Dacă porţi roşu,vei căpătaîncredere în tine.

Învaţă să fii bucuroasă

Te-ai gândit vreodatăla cât eşti de norocoasă,pentru că ai prieteni,pentru că ai o familie care te iubeşte,pentru că ai anumite valoriîn care crezi sau purşi simplu pentru că astăzi simţi cătoatălumea este a ta? Dacănu ai făcut aceast lucru pânăacum,este timpul! Nu-ţi mai compara viaţa cu cea a prietenilor tăişiîncearcăsăelimini din gândurile tale fraze precum„Ce fericităaş fi fost dacă..."

Foloseşte expresii pozitive

„Eu pot",„eu vreau", „îmi place mult să",„astăzi sunt atât de bine dispusă,încât nimic nu măpoate enerva", „nimic nu este imposibil de atins",sunt fraze cu care ar trebui săîncepi si să termini fiecare zi. Repetând mereu aceste lucruri,vei reuşi săatragi numai lucruri bune asupra ta.

Învaţă să ierţi

Acest lucru nu este pentru a reprima sau pentru a uita,ci pentru a lua o povară de pe suflet.Sentimente precum furia,ura nu fac altceva decât săperpetueze emoţiile negative şi să-ţiiroseştienergia.