Cât mai multă mişcare

Poţi să arzi calorii în timp ce vorbeşti cu prietenii la telefon. Este de ajuns să te plimbi prin cameră,în loc să stai pe canapea. Alte activităţi care te ajută să slăbeşti sunt aranjatul şi strânsul mesei care te scapă de 85 de calorii,spălatul vaselor care te face mai uşoară cu 68 de calorii sau grădinăritul,cu ajutorul căruia scapi de 100 de calorii.

Ceai verde în loc de apă

Cofeina conţine acizi graşi care stimulează arderea grăsimilor,în timp ce polifenolii,substanţe antioxidante,măresc numărul de calorii consumate. Bea ceai verde neîndulcit în loc de apă,în special dimineaţa şi pe parcursul zilei vei consuma mai multe calorii.

Nu consuma doar cockteiluri

Ai găsit o dietă nouă,bazată pe cockteiluri,care-ţi promite o siluetă de invidiat în timp scurt? Într-adevăr,aceste băuturi pe bază de fructe şi legume au mai puţine calorii,dar de îndată ce vei renunţa la ele,vei fi tentată să mănânci mult şi kilogramele pierdute se vor pune la loc,sau mai rău,se vor înmulţi.


Citeşte şi:

Mituri despre curele de slăbire

Metabolismul,mai eficient decât orice cură de slăbire


Ulei de măsline în loc de unt

Cremosul unt oferă un gust aparte preparatelor tale,dar este plin de calorii,care-ţi sabotează dieta. Dacă pui în mâncare ulei de măsline extravirgin,în loc de unt,vei consuma cu 52 de calorii mai puţin. Astfel,pe parcursul unui an vei scăpa de 2 kilograme nedorite.

Seminţele de in,recomandate în orice dietă

O lingură de seminţe de in adăugată în iaurt sau brioşe îţi va asigura o senzaţie de saţietatede lungă durată. Inul se numără printre alimentele cu cel mai ridicat aport de fibre,aşa că nu ezita să le consumi dacă vrei ca până la vară să ai silueta dorită.