Iată care sunt semnele care-ţi spun că ai nevoie de o detoxifiere:

Insomnia

Toxinele în exces sunt o cauză a insomniei. Dacă adormi greu noaptea,atunci este timpul să faci ceva pentru a curăţa ficatul,lucru pe care-l poţi face prin consumul mai des de sucuripreparate din legume precum broccoli şi conopidă.

Indigestia

Dacă ai probleme de indigestie,înseamnă că sunt prezente blocaje,care nu-i permit tractului digestiv să funcţioneze corect. O detoxifiere intestinală de 2-4 săptămâni ajută la eliminarea acestora,dar în acest timp trebuie consumate mai multe alimente bogate în fibre,sucuri şi shake-uri care conţin enzime şi probiotice.

  

Stresul

  

Dacă suferi de stres cronic,poate fi semnul care-ţi spune că ai nevoie de o detoxifiere. Organismul încearcă să-ţi spună că ceva nu este în regulă cu el. Rezervă-ţi timp pentru a te duce la câteva ore de yoga şi meditaţie,cel puţin 20 de minute pe zi. Sunt cele care te ajută să te simţi mai bine.

 Mirosul corpului  

Mirosul urât este egal cu detoxifierea. Dacă mirosul persistă şi după ce faci baie,înseamnă că este timpul să faci o detoxifiere. Pentru o perioadă mănâncă mai multe legume şi fructe,şi evită carnea din alimentaţie.

Îngrăşarea

Atunci când vezi că nu reuşeşti să slăbeşti,înseamnă că organismul are nevoie de o detoxifiere. Toxinele excesive prezente în ficat sunt o cauză a îngrăşatului. Începe să mănânci mai multe legume şi fructe,fierte sau sub formă de suc. Evită alimentele care conţin carbohidraţi,în special pâinea. În plus,practică exerciţii fizice în fiecare zi,timp de o oră.