Eşti nefericită

Este cel mai important semn pe care trebuie să-l iei în considerare. Dacă ţi se pare că timpul petrecut la serviciu este o corvoadă şi că oricât te-ai strădui nu eşti fericită cu ceea ce faci,este cazul să iei o decizie ceva mai drastică şi să-ţi încerci norocul în altă parte.

Sunt probleme pe care nu le poţi rezolva

Este normal ca la locul de muncă să te confrunţi zilnic cu provocări,dar fiecare dintre ele ar trebui să aibă şi o soluţionare. Dacă nu reuşeşti să dai de capăt la probleme singură şi nici nu primeşti sprijin din partea colegilor,este timpul să iei o decizie şi să vezi dacă merită să continui în acel loc.

Citeşte şi:

Capcanele bârfei la serviciu

Aşa faci faţă tensiunilor la serviciu

Nu te înţelegi cu şeful

Şefii sunt prin definiţie extrem de pretenţioşi şi de cele mai multe ori te vor pune în situaţii dificile. Astfel,o slujbă plăcută se poate transforma în una detestată. Totuşi,înainte de a lua o hotărâre radicală te poţi gândi la alternative,cum ar fi schimbarea departamentului. Dacă nu ai această opţiune,ar fi păcat să nu-ţi dovedeşti eficienţa în altă parte.

Nu eşti apreciată

Deşi îţi duci la îndeplinire cu succes responsabilităţile,alte persoane beneficiază de roadele muncii tale şi sunt promovate pe bază de favoritism. Pune capăt acestei situaţii şi caută un serviciu care să-ţi ofere şansa de a creşte punct de vedere profesional.

Ai nevoie de o schimbare

Fiecare început îţi oferă  ocazia să înveţi ceva nou. De ce să te plafonezi şi să baţi pasul pe loc când lumea îţi oferă o multitudine de alternative? Vei avea oportunitatea să cunoşti oameni noi şi vei trăi experienţe care te vor ajuta să te dezvolţi personal şi profesional.